Annonce
Viborg

Jette Østerballe fejrer 25 år i BEC

Jette Østerballe kan fejre jubilæum. Pressebillede
Annonce

Viborg: Søndag 1. november kan Jette Østerballe fejre 25-års jubilæum i it-virksomheden BEC.

Hun startede som systemkonstruktør og projektleder i 1995, hvor hun kom til BEC med en baggrund som EDB- og kontorassistent. I sine første år hos BEC supplerede hun med en HD-uddannelse i Organisation, som hun færdiggjorde i 1998.

I perioden 2000-2005 var Jette Østerballe afdelingsleder for Lønsystemer og Totalkredit, og hun skiftede derefter til Styring & Regnskab, hvor hun var udviklingschef, frem til hun gik på barsel i slutningen af 2007. Efterfølgende har hun været projektleder for projekter primært på forretningsområderne Handel & Depot og Styring & Regnskab.

I 2016-2018 arbejdede hun med ansvar for at drive større initiativer fra idé til realisering. I dag er Jette Østerballe hos Securities Platform, som har ansvaret for afvikling af handler og for datafundamentet og integrationsløsninger på handelsområdet.

Jette Østerballe har fra dag ét følt sig meget velkommen i BEC, og hendes tid hos BEC har været præget af hjælpsomme kollegaer, som har en god og fri omgangstone. BEC’s størrelse har gjort det muligt at søge nye udfordringer uden at søge uden for virksomheden.

Privat er Jette Østerballe gift med Lars, og hun har to sønner Daniel (17) og Frederik (12).

Fritiden bruger hun på at fotografere og være frivillig i stævneudvalget i Viborg Svømmeklub, hvor hendes sønner svømmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce