Annonce
Rundt om Viborg

Johnny Cash og Wilbek på efterårs-program

Ulrik Wilbek holder fyraftensmøde i Ørum den 22. september. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Annonce

Ørum: Ørum Beboerforening har offentliggjort sit program for efterårs-sæsonen, efter at de fleste aktiviteter kom til at ligge stille i foråret på grund af corona-restriktionerne. I efteråret er der både en Johnny Cash-koncert og et borgmesterbesøg på programmet.

I sagens natur er det jo altså ikke afdøde Johnny Cash, der kommer en tur til Ørum, men byen får besøg af Johnny Cash Band, som spiller den store amerikanske sangers numre, så det næsten lyder som den ægte vare. Det sker den 2. oktober.

Borgmesterbesøget er til gengæld den ægte vare. Viborg Kommunes borgmester Ulrik Wilbek kommer til Ørum den 22. september for at møde byens borgere ved et fyraftensmøde. Wilbek har planlagt flere lignende fyraftensmøder andre steder i kommunen, men nogle af de første blev så også aflyst på grund af corona-restriktionerne.

På beboerforeningens program står også en fællesspisning og et foredrag af Peter Nielsen den 3. november. Peter Nielsen er af mange kendt fra tv, hvor man har kunnet følge, hvordan han har lært at beherske sit stammer-problem. På beboerforeningens program står desuden en dameaften den 19. marts næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nærværende ledelse er afgørende

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce