Annonce
Bjerringbro

Jubilæumsår: E-sport er den nyeste afdeling i Rødkærsbro Idrætsforening

Rødkærsbro Idrætsforening har nu også en E-sports afdeling. Privatfoto
Trods corona-restriktioner er det i 2020 lykkes at etablere en E-sportsafdeling
Annonce

Rødkærsbro: Som mange andre idrætsforeninger så har Rødkærsbro Idrætsforening gennem sine 50 år oplevet, at interessen for nogle sportsgrene ændrer sig. I jubilæumsåret har foreningen ti afdelinger, men tidligere har foreningen også haft både volleyball, atletik, floorball og bordtennis.

Her i jubilæumsåret er det trods corona-restriktioner lykkes at etablere en E-sportsafdeling, som allerede har 25 medlemmer - børn og unge af begge køn. Der er 10 maskiner og dermed 10 børn på et hold, hvis der er fyldt op. RIF samarbejder med Rødkærsbro Skole, som har mulighed for at benytte maskinerne til for eksempel valghold.

- Det har været en lang proces med at søge penge fra fonde og indrette lokaler. Når corona'en er forbi, håber vi at kunne udvikle på tilbuddet med et seniorhold - måske fædre fra en klasse og LAN-parties, fortæller formanden for RIF Gitte Vestergaard, som glæder sig over interessen, og det forsat er muligt at etablere nye tilbud i foreningen.

Selv om det er en udfordring at søsætte nye projekter på grund af corona (foreningen har ligget delvis stille på grund af corona,) så har foreningen også indkøbt cykler til pump-track bane i år, men uden at cyklerne er kommet i brug. Det er et ønske at lave udendør idræt by night udendørs, hvor cyklerne kan tages i brug. Cyklerne er ligeledes indkøbt i samarbejde med Rødkærsbro skole, som RIF har et godt samarbejde med. Fællesskabet er et nøgleord, når man taler om idrætsforeningen, men Gitte Vestergaard erkender, at der i en by som Rødkærsbro også sidder folk, for hvem det ikke er nemt at melde sig til en aktivitet. Der er muligvis flere ensomme, som vi skal have øje for.

- Idræt i dagtimerne er en succes, men jeg forestiller mig, at der faktisk er flere mennesker fra lokalområdet, som kunne nyde godt af det tilbud. Det kunne være mit juleønske, at alle i vores by er en del af et fællesskab, og her er RIF et godt bud, tilføjer formanden.


Idræt i dagtimerne er en succes, men jeg forestiller mig, at der faktisk er flere mennesker fra lokalområdet, som kunne nyde godt af det tilbud. Det kunne være mit juleønske, at alle i vores by er en del af et fællesskab, og her er RIF et godt bud.

Gitte Vestergaard, fmd. RIF


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce