Annonce
Navne

Jubilar kerer sig om kollegernes ve og vel

Lene Rasmussen har fejret 40 års jubilæum ved Viborg Kommune. Pressefoto
Lene Rasmussen, sagsbehandler i Borgerservice, fællestillidsrepræsentant og medlem af Hoved-MED, har 40 års jubilæum hos kommunen.

Jubilæum: Lene Rasmussen, sagsbehandler i Viborg Kommunes Borgerservice og af mange kendt som fællestillidsrepræsentant og medlem af Hoved-MED, kan fejre 40 års jubilæum hos kommunen.

Hun kan se tilbage på en lang karriere med mange spændende opgaver, blandt andet i forbindelse med kommunalreformen.

Hun deltog i arbejdet, da den nye Viborg Kommune i 2007 blev dannet af Bjerringbro, Fjends, Karup, Møldrup, Tjele og Viborg kommuner og blev valgt som fællestillidsrepræsentant for alle HK’ere i Viborg Kommune og udpeget som medlem af Hoved-MED.

- Det var helt vildt spændende at være med i arbejdet omkring forberedelse af sammenlægningen. Viborg var faktisk foregangskommune, idet vi begyndte med at oprette et "Dialogforum for ledelse og medarbejdere" med repræsentanter for alle sammenlægningskommunerne. Det blev så senere til "Midlertidigt tværgående Hoved Samarbejdsudvalg", som de centrale parter bestemte, at der skulle oprettes i alle de nye kommuner, fortæller 60-årige Lene Rasmussen.

Annonce

Start i Tjele

Hun begyndte som elev ved Skatteforvaltningen i den daværende Tjele Kommune 1. august 1979.

Efter elevtiden blev hun fastansat og arbejdede der i godt 25 år. Undervejs tog hun blandt andet den daværende kommunomuddannelse og derefter diplomuddannelse som skatterevisor.

I Tjele Kommune var hun desuden tillidsrepræsentant i mange år. Op til kommunalreformen fik hun mulighed for at skifte til socialforvaltningen og arbejdede her med udlejning af plejehjemsboliger og boligstøtte.

Giftefoged

I den nye Viborg Kommune kom Lene Rasmussen til at arbejde med boligstøtte i Borgerservice, og her er hun stadig ansat og har blandt andet opgaver som giftefoged.

Hun brænder stadig for arbejdet som fællestillidsrepræsentant og er medlem af Hoved-MED. På spørgsmålet om, hvorfor hun gør det og har gjort det i så mange år, er svaret helt enkelt:

- Det er i bund og grund, fordi jeg gerne vil MED-indflydelsen og MED-inddragelsen og dermed også et MED-ansvar for, hvordan udviklingen og vilkårene er for os alle i kommunen, siger Lene Rasmussen.

- Jeg føler ikke, at der er gået 40 år, og det må jo være udtryk for, at det har været spændende - både de opgaver, jeg har arbejdet med, og det at være fagligt aktiv som tillidsrepræsentant, tilføjer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

112 For abonnenter

52-årig fængslet efter blodigt overfald: 'Jeg var så gal, at jeg ikke kunne mærke smerte'

112

Betinget fængsel til 31-årig hash-pusher

Annonce