Annonce
Viborg FF

Julegave fra Viborg FF - stortalent får ny treårig kontrakt

Tobias Bech har fået en ny kontrakt med Viborg FF. Den nye aftale varer tre år og gælder fra 1. januar. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF og Tobias Bech har lavet en ny treårig kontrakt, som gælder fra den 1. januar.
Annonce

Viborg: Tobias Bech har længe været det mest hypede talent hos Viborg FF - og nu kan klubbens fans glæde sig over, at offensivtalentet og klubben har papir på hinanden længe endnu.

Fredag har Viborg FF meddelt, at Tobias Bech har skrevet under på en ny treårig kontrakt, som er gældende fra den 1. januar.

- Vi er først og fremmest rigtig glade for at forlænge med en af vores egne talenter. Tobias er en dygtig spiller med et rigtig stort potentiale, han har nogle helt klare spidskompetencer, og vi tror rigtig meget på, at vi kan løfte ham endnu mere i vores miljø.

- Han er stadig ung og ikke færdigudviklet endnu, men hans kvaliteter berettiger allerede nu til en plads i vores førsteholdstrup, hvor han også har vist, at han banker alvorligt på til en mere fast plads i startopstillingen, siger sportschef Jesper Fredberg.

Tobias Bech fik sin debut for VFF allerede som 16-årig og har været med omkring førsteholdet i et godt stykke tid. Hans udvikling har dog været bremset en smule af fysiske skavanker i en periode, men specielt i det netop overståede efterår har Tobias Bech bidt sig fast tæt omkring Jacob Neestrups startformation.

- Han er en dedikeret ung mand, der tager et stort ansvar for sin egen udvikling, og som er vokset rigtig meget både på og udenfor banen det seneste halve år. Vi er glade for forlængelsen, og vi glæder os rigtig meget til at fortsætte samarbejdet med Tobias, siger Jesper Fredberg i pressemeddelelsen fra Viborg FF.

Han er stadig ung og ikke færdigudviklet endnu, men hans kvaliteter berettiger allerede nu til en plads i vores førsteholdstrup, hvor han også har vist, at han banker alvorligt på til en mere fast plads i startopstillingen.

Jesper Fredberg, Sportschef Viborg FF

Annonce

Flyvefærdig nok til at være interessant

Tobias Bech har godt nok kun spillet en enkelt ungdomslandskamp, men hans navn er kendt i andre danske klubber, og hans giftige venstreben og offensive potentiale betyder, at andre klubber end VFF kan se en fremtid i ham.

Sportschef Jesper Fredberg er set i det lys glad for, at det er lykkedes at lande en ny aftale med Tobias Bech frem til januar 2023, så han kan udvikle sig videre i et godt og velkendt miljø i Viborg.

- Tobias Bech er ikke helt flyvefærdig endnu, men han er flyvefærdig nok til, at andre klubber finder ham interessant. Han har taget kvantespring det sidste halve år hos os, hvor vi også har kunnet give ham spilletid, og vi er sikre på, at han kan dygtiggøre sig yderligere her hos os, hvor han er blandt mennesker, der kender ham, siger Jesper Fredberg, som er påpasselig med at se for lang frem i tiden.

Tobias Bech vil blot være 20 år når kontrakten udløber, og håbet er, at han i løbet af kontraktperioden fortsætter sine fremskridt, så han præsterer på VFF førstehold.

Annonce

Vigtigt signal

Viborg FF og Jesper Fredberg har flere gange slået fast, at klubben rigtig gerne vil sine egne talenter, og det er en anden årsag til, at fredagens forlængelse med Tobias Bech har været blandt sportschefens vigtigste opgaver.

- Det her var rigtig vigtigt for os, da det viser, at vi gerne vil stå på mål for det, når vi siger, at vi gerne vil vores egne drenge. Tobias Bech er et åbenlyst talent, og at vi kan forlænge med ham viser også, at vi har et miljø, der kan hjælpe spillerne til at tage nogle gode skridt i deres karriere, siger Jesper Fredberg.

- Det er vigtigt for os, at vi kan holde på de bedste VFF-drenge, og så ellers gøre, hvad vi kan for at hjælpe dem. Det har vi vist med Tobias, som har fået noget spilletid, som han virkelig kunne bruge, og vi har altså turde bruge ham, selv om vi spiller i en uhyre tæt række. Det er godt signal at kunne sende til de andre unge spillere også, siger Jesper Fredberg.

Sportschef Jesper Fredberg er rigtig glad for, at det er lykkedes at forlænge med Tobias Bech. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Ikke noget svært valg

Tobias Bech er lokal, og har flere gange erklæret, at hans største drøm er at være en del af førsteholdet hos VFF, og derfor er han også rigtig glad for den nye aftale.

- Jeg har været fan af klubben siden jeg var lille, så det er selvfølgelig specielt at spille inde på stadion. Jeg glæder mig til fremtiden her, hvor jeg håber på, at jeg kan gøre mig fortjent til endnu mere spilletid, og så har vi selvfølgelig et fælles mål om at komme i Superligaen, siger Tobias Bech, som er godt tilfreds med, at de to parter nu har papir på hinanden længe endnu.

- Jeg er rigtig glad for at være her, så det har ikke været nogen svær beslutning. Jeg er i en god klub med et godt træningsmiljø og dygtige trænere, så jeg føler, at jeg udvikler mig rigtig meget her. Samtidig kan jeg se en vej til spilletid, og det har selvfølgelig også været en vigtig del i at skrive under på en ny kontrakt her, siger Tobias Bech.

Den 17-årige offensivspiller står ifølge transfermarkt.com noteret for 20 kampe for VFF's bedste mandskab. Han har scoret et enkelt pokalmål for VFF.

Annonce
Annonce
Viborg

Afgørelsens time for Tange Sø er nær

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Sport

Afgørende aften forude ? - Viborg FF-træner har stor respekt for vanvittigt godt omstillingshold

Annonce