Annonce
Rundt om Viborg

Julegaver til 41 udsatte børn

41 børn fra udsatte familier i Karup-området får i år hver en julegave doneret af Røde Kors. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen

Karup: Julen bliver formentlig lidt bedre, end den ville være have været uden - i hvert fald materielt set - for 19 familier på Karupegnen. De har det til fælles, at de alle har søgt om og fået julehjælp fra Røde Kors Karup, Lions Club Karup og menighedsrådene i Karup og Frederiks.

Det er en forudsætning for at få tildelt julehjælp, at man hører til i kategorien socialt udsatte, men også at der er børn i familien.

I år er der i alt 41 børn i de 19 familier, og foruden at nyde godt af julemaden og andre gode sager, som deres forældre kan købe for et tildelt gavekort, får børnene også hver især en julegave. Det er lidt færre, end sidste år, hvor 24 Karup-familier med i alt 51 børn blev tilgodeset.

De mindre børn kan åbne en gave med legetøj eller en anden konkret ting, mens de større får en biograftur som julegave.

Gaverne betales af donationer fra Lions Club og menighedsrådene, mens gavekortet på 800 kroner til indkøb i en Coop-butik - det kan blandt andet være de lokale brugser - finansieres af Røde Kors.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To mænd anholdt i Fredriks

Annonce