Annonce
Bjerringbro

Julehjælp til trængte familier

Røde Kors uddeler igen i år julehjælp. Sidste år var Hardy Reiche med til at pakke julekurvene. Arkivfoto: Hanne Bliksted
Annonce

Bjerringbro: Røde Kors Bjerringbro hjælper igen i år økonomisk trængte børnefamilier i den tidligere Bjerringbro Kommune med at få en dejlig jul. Derfor er det nu muligt at søge om julehjælp.

Mens de fleste børn og voksne glæder sig til julen, er højtiden for udsatte familier ofte forbundet med ekstra store bekymringer. Der er ikke råd til julemiddag, juletræ eller gaver til børnene.

- Ofte er julen fyldt med dilemmaer og afsavn, fordi økonomien ikke slår til. For familierne, og ikke mindst for børnene, er julen følelsen af at stå helt udenfor. For børnene kan det for eksempel betyde, at det er svært at komme i skole efter juleferien, fordi de ikke kan fortælle om en god jul som deres kammeraters,, siger Røde Kors' aktivitetsleder for julehjælp Lene Munkholm i en pressemeddelelse.

Røde Kors Bjerringbro forventer i år at kunne glæde op imod 100 lokale familier med en madkurv eller et gavekort til en lokal dagligvarebutik samt en gave til familiens børn.

For at søge om julehjælp skal man udfylde et ansøgningsskema, som kan hentes i Genbrugshuset Bjerringbro, på Bjerringbro Bibliotek eller på www.bjerringbro.drk.dk/aktiviteter/julehjaelp/. Ansøgningsfristen er 27. november, og alle ansøgere får direkte besked senest 9. december via e-mail eller telefon.

- Vi håber naturligvis at kunne uddele julehjælp til alle ansøgere. Vi har dog begrænsede midler og vil derfor prioritere børnefamilier. Vi samarbejder desuden med Viborg Kommune, så vi er sikre på, at julehjælpen går til de familier, der har allermest brug for den, siger Lene Munkholm.

Lokale virksomheder, som har lyst til at støtte julehjælpen i Røde Kors Bjerringbro, kan kontakte Lene Munkholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Giver du større julegaver i år?

Annonce