Annonce
Bjerringbro

Julen nærmer sig: Kirken inviterer igen til adventsmiddag

Igen i år inviterer Bjerringbro Kirke til adventshygge i kirkecentret. Pressefoto
Annonce

Bjerringbro: Den årlige succes, adventseftermiddag Bjerringbro kirke, bliver i år gentaget den 18. november.

Her kan man komme og få en hyggelig eftermiddag i julens tegn og blive muntret lidt op ovenpå alle de kedelige coronamåneder.

Kirken følger naturligvis myndighedernes anbefalinger om mundbind i det offentlige rum, og der vil være håndsprit til alle.

Det starter i kirken med de traditionelle og kendte salmer, som organiseres af kirkesanger Gitte Winding og organist Steffen Jungild.

-Normalt synger vi i kirkecenteret, men på grund af corona-restriktionerne, er vi nødsaget til at starte arrangementet i kirken, fortæller Lisbeth Juhl Nedergaard, der er kirke- og kulturmedarbejder.

Bagefter fortsætter arrangementet i kirkecenteret, hvor præsten Gitte Korsholm Wamberg vil fortælle en julehistorie og arrangere julebanko. Der vil efterfølgende blive underholdt med sang og salmer af organisten og kirkesangeren, hvor deltagerne kan sidde og hygge sig med gløgg, æbleskiver og lagkage. Alle er meget velkommen, der må dog  maksimalt være 50 deltagere.

- Der kan under normale omstændigheder være lidt over 100 mennesker i kirkestuen, men da corona stadig florere, er der også taget forbehold for dette, og det er derfor at der kun er plads til 50 gæster, forklarer Lisbeth Juhl Nedergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce