Annonce
Rundt om Viborg

Julen synges ind med kirkekoncert i Kobberup

Der er julekoncert her i Kobberup Kirke søndag aften. Arkivfoto: Rune Feldt-Rasmussen.
Annonce

Stoholm: Søndag aften - den 8. december - fra klokken 19.30 synges julen ind, når der er julekoncert i Kobberup Kirke.

Her kan man opleve Stoholm-Kobberup kirkers børnekor, Stoholm Kirkes vokalensemble og Stoholm Kirke Voksenkor - alle ledet af organist Rita Rozkó, der til koncerten spiller orgel og klaver.

Desuden medvirker der, som ved julekoncerten i Stoholm den 1. december solister udefra. Det er sopranen Margrethe Smedegaard og barytonen Anders Røhrmann Bloch. Begge er kendte i lokalområdet, idet de før har medvirket ved de traditionsrige julekoncerter.

Margrethe Smedegaard er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium og er aktiv solist og ensemble-sanger, sideløbende med et pædagogisk virke som underviser ved blandt andet Vestervig Kirkemusikskole samt Haderslev Drengekor ved Haderslev Domkirke. Som solist har hun medvirket ved utallige kirkekoncerter i Danmark, Norge og Sverige og har fået flere priser. Margrethe er oprindeligt fra Skive og vender på sin vis tilbage denne søndag, idet hun for år tilbage har været kirkesanger i Kobberup Kirke.

Anders Røhrmann Bloch er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og er aktiv solist og korsanger. Han virker til daglig som kirkesanger i Asperup og Roerslev kirker, og er desuden assistent i Det kongelige operakor ved Det Kongelige Teater. Udover sit solistiske virke, underviser Anders også i sang.
Julekoncerten begynder klokken 19.30, og der er gratis entre. Menighedsrådet byder på æbleskiver og kaffe efter koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce