Annonce
Rundt om Viborg

Julen synges ind med kirkekoncert i Kobberup

Der er julekoncert her i Kobberup Kirke søndag aften. Arkivfoto: Rune Feldt-Rasmussen.

Stoholm: Søndag aften - den 8. december - fra klokken 19.30 synges julen ind, når der er julekoncert i Kobberup Kirke.

Her kan man opleve Stoholm-Kobberup kirkers børnekor, Stoholm Kirkes vokalensemble og Stoholm Kirke Voksenkor - alle ledet af organist Rita Rozkó, der til koncerten spiller orgel og klaver.

Desuden medvirker der, som ved julekoncerten i Stoholm den 1. december solister udefra. Det er sopranen Margrethe Smedegaard og barytonen Anders Røhrmann Bloch. Begge er kendte i lokalområdet, idet de før har medvirket ved de traditionsrige julekoncerter.

Margrethe Smedegaard er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium og er aktiv solist og ensemble-sanger, sideløbende med et pædagogisk virke som underviser ved blandt andet Vestervig Kirkemusikskole samt Haderslev Drengekor ved Haderslev Domkirke. Som solist har hun medvirket ved utallige kirkekoncerter i Danmark, Norge og Sverige og har fået flere priser. Margrethe er oprindeligt fra Skive og vender på sin vis tilbage denne søndag, idet hun for år tilbage har været kirkesanger i Kobberup Kirke.

Anders Røhrmann Bloch er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og er aktiv solist og korsanger. Han virker til daglig som kirkesanger i Asperup og Roerslev kirker, og er desuden assistent i Det kongelige operakor ved Det Kongelige Teater. Udover sit solistiske virke, underviser Anders også i sang.
Julekoncerten begynder klokken 19.30, og der er gratis entre. Menighedsrådet byder på æbleskiver og kaffe efter koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce