Annonce
Kultur

Juletræer fjernes snart fra gaderne

Der er nu også indgået en aftale med Bjerringbro Idrætsforening om, at de tager de mange juletræer ned som stadig står og pynter i byens gader. Arkivfoto: Lars Christiansen

Bjerringbro: Nogle siger at julen varer lige til påske - i Bjerringbro har man i hverttfald haft glæde af de mange juletræer, julehusene på gågaden samt det store juletræ, der står på Torvet i et godt stykke tid inde i det nye år.

Indtil tidligere i den her uge var der stadig tændt lys på det store juletræ på torvet, men nu skulle det være ganske vist, at byen snart smider julekostumet.

Det gør sig også gældende for de mange små juletræer, der er bundet fast til byens lygtepæle på midtbyens gader og ved parkeringspladsen.

- Det var fodbolddrenge fra BIF, der satte dem op, og det bliver også dem, der tager dem ned og får dem fliset, fortæller bychef Lars Christiansen, der godt vil erkende, at der er gået lidt lang tid.

Han siger, at det er en kombination af mangel på kommunikation samt mangel på tid.

- Det her er faktisk et fint eksempel på, at vi godt kunne bruge flere by-pedeller, der ville give en hjælpende hånd, siger han, der også mangler hjælp til at tage julehusene ned.

De kom op i slutningen af november med hjælp fra Sparekassen Kronjylland, der valgte at fejre deres 125 års fødselsdag ved at give en hånd i lokalsamfundet.

Selv var Lars Christiansen med til at sætte lys op i smøgerne, der leder ind til gågaden samt opsætning af julehusene, men i virkeligheden mener han ikke, at det er sådanne opgaver, han skal bruge sin tid på.

- Jeg ved godt, at det kan komme til at lyde lidt som klynk, men jeg er som bychef ansat 25 timer om ugen, og jeg mener bare, at min tid kan prioriteres bedre end at rende rundt og pille juletræer ned eller sætte julelys op, siger han med et smil, og henviser igen til, at der skal findes nogle flere frivillige, der kan agere bypedeller.

Hvad angår de store juletræer på torvet og på Sønderbro, så er det HP El-service, der har ansvaret for at afmontere lyset og de havde, i følge Lars Christiansen, sagt at de ville gå i gang den 6. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Kultur

- Poul er en musikalsk filmskaber

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce