Annonce
Navne

Jurastuderende bliver verdensmestre i prestigefyldt konkurrence

Frederik Overgaard, Frederikke Jakobsen, Jens Kristian Hvolbøl, Lars Møller Haase, Anne Krogh, Victor Honoré Nielsen, Jonas Thorsøe Bak og Anders Borg er verdensmestre i disciplinen "bedste stævning". PR-foto


Viborgegnen: I hård konkurrence med Harvard, Cambridge og flere andre af verdens førende universiteter kan en gruppe jurastuderende ved Aarhus Universitet - med blandt andet en viborgenser på holdet - nu kalde sig verdensmestre i at forsvare intellektuel ejendom.

Det sker efter, at otte kandidatstuderende ved Juridisk Institut har vundet prisen for "bedste stævning" i den internationale konkurrence Vis Moot (Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot), som er et retsligt processpil med deltagelse af næsten 400 universiteter fra hele verden.

Målet med konkurrencen er at give praktisk træning til jurastuderende i løsningen af internationale forretningskonflikter, hvor et af de vigtigste aspekter af konkurrencen netop er den juridiske proces, som de studerende fra Aarhus Universitet har vundet.

Annonce

Blandt de studerende på verdensmesterholdet er Frederik Overgaard fra Viborg, der for øvrigt er søn af erhvervsdirektør Henrik Hansen.

9arls

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce