Annonce
Viborg

Klinik udbrændt: - Der er ikke meget tilbage dernede

Heldigvis kom ingen personer tilsyneladende til skade ved branden i det centrale Viborg fredag formiddag. Foto: Morten Pedersen
Ingen personer kom til skade ved branden i det centrale Viborg fredag formiddag, men massageklinikken, hvor branden opstod, led store skader, og det samme gjorde lejlighederne ovenover.

Viborg: Kliniklokalet udbrændte fuldstændig, da der fredag formiddag var brand i Sunit Massage i Sct. Mathias Gade 47.

Alarmen gik klokken 9.23, og kort tid derefter var både politi, lægebil, brandfolk og ambulancer på stedet.

- Kælderen er totalt udbrændt. Der er ikke meget tilbage dernede, og vi har røg- og sodskader i stuelejlighederne. Der er ingen tvivl om, at branden er opstået i kælderen, men det er ikke til at sige, hvad der har udløst branden, siger indsatsleder ved Midtjysk Brand og Redning, Vagn Erik Jensen, og tilføjer, at politiets efterforskere nu vil arbejde med at kortlægge årsagen.

Hele gaden var fuld af røg, da redningsmandskabet ankom, men efter 20 minutter var branden under kontrol, fortæller indsatslederen.

- Først tjekkede vi, om der var personer derinde. Det ser ud til, at der ikke er nogen, der er kommet til skade, siger Vagn Erik Jensen.

Det tog Midtjysk Brand og Rednings mandskab omkring 20 minutter at få branden under kontrol.

Hørte et brag

Da klokken blev 10.10, var der ikke mere røg at se på gaden, men det var tydeligt for enhver, at massageklinikken var kraftigt medtaget.

Sunit Massage er ejet af Sunit Utrathong, som også var den, der opdagede branden fredag formiddag.

- Klokken 8.30 kom jeg ind i butikken, siger hun og fortæller, at der var noget, der lugtede forkert, da hun mødte på arbejde.

Ifølge hendes forklaring var det en varmeovn i klinikken, som var skyld i branden. Hun hørte et brag, og så begyndte hun at hælde vand på stedet, hvor det brændte. Da det ikke hjalp, løb hun over til Restaurant Latinerly, hvor personalet tilkaldte brandvæsenet.

Det var kun Sunit Utrathong, der var til stede i butikken, da branden brød ud, fortæller hun. Efterfølgende blev de øvrige beboere i ejendommen evakueret.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce