Annonce
Sport

Kæmpe forløsning: Viborg HK sejrede knebent mod ligaens bundprop

Det var med hiv og sving, at Viborg HK trak sig sejrrigt ud af opgøret mod EH Aalborg. Foto: Johnny Pedersen.

Der var stort set problemer med spillet igennem hele søndagens kamp mod EH Aalborg, hvor Viborg HK dog endte med at hive sejren hjem.

Viborg: Viborg HK kæmpede længe med spillet mod EH Aalborg, men endte alligevel med at gå sejrrigt ud af opgøret. Det var ikke altid lige kønt, men spænding fik publikum da i det mindste til sidste sekund.

Viborg HK indledte med fem flotte minutter, hvor det virkede til, at man havde rystet det dårlige spil fra kampen mod Ajax København af sig. Men da man så havde passeret de første fem minutter, virkede det til, at det usikre spil fra sidste kamp var tilbage.

Der blev brændt store chancer, flere indspil gik galt, og en enkelt gang tabte man sågar bolden i en hel fri position.

Det var formentlig blevet straffet af en stærkere modstander, men søndag mødte Viborg HK altså ligaens bundprop EH Aalborg.

De to hold fulgtes ad det meste af første halvleg, hvor føringen skiftede fra hold til hold. Man havde dog en fornemmelse af, at hvis VHK skruede lidt op for tempoet, burde hjemmeholdet kunne trække fra på måltavlen. Men halvlegen sluttede 12-11 i Viborg HK's favør.

Annonce

Tæt afslutning

Man kunne have håbet, at Viborg HK-spillerne kom ud med fuld fart fra begyndelsen af anden halvleg Men sådan gik det ikke.

Hjemmeholdet brændte igen flere chancer, og nu så det også ud til, at forsvaret heller ikke fungerede. Kort efter var EH Aalborg foran med to mål, men alligevel var fornemmelsen, at hvis VHK bare lige skruede tempoet 10 procent op, ville man kunne komme tilbage og også sætte Aalborg af.

Viborg HK kom da også kort efter tilbage i kampen efter flere fine scoringer fra Amalie Grøn - med flotte opspil fra Carin Strömberg i øvrigt. Alligevel var det helt tæt mellem de to hold med 10 minutter tilbage.

Men det ville Kristina Jørgensen ikke være med til, og med tre scoringer på tre forsøg kort efter hinanden, var Viborg HK pludselig foran med to. De to hold skiftedes derefter til at score, så Viborg HK forblev foran med to mål med tre minutter igen.

Men med et mislykket indspil fik Aalborg muligheden på kontra, hvor Rikke Poulsen dog rigtig flot reddede forsøget. Kort efter smed Viborg HK imidlertid bolden væk igen. Med ét minut tilbage var værterne derfor kun foran med et enkelt mål.

Line Haugsted udbyggede føringen nok engang, men Aalborg gik op og scorede med det samme. 28-27 stod der med 40 sekunder igen. 25 sekunder igen og Viborg tog timeout. Publikum rejste sig op.

Og så satte Line Haugsted den igen i mål til 29-27. En forløsning for de mange Viborg-spillere. Aalborg reducerede til 29-28 med fem sekunder igen, og det blev også kampens resultat. To point til Viborg HK.

Og nu med et hul på tre point ned til TTH Holstebro i stillingen. Men spillet skal altså stadig blive bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

112

Sigtelse: Psykisk syg forsøgte at dræbe med en 30 centimeter lang køkkenkniv

Annonce