Annonce
Debat

Kæmpe tillykke til Stine Damborg

Ib Bjerregaard. Pressefoto

Læserbrev: Det var en dejlig overraskende forside, man i lørdagens avis kunne se. Kæmpe tillykke til Stine Damborg Hust med spidskandidaturet til regionsvalget for Det konservative Folkeparti.

Jeg kender Stine fra min byrådstid, hvorfor jeg er sikker på, at vi i regionsrådet også vil få et godt samarbejde - eller rettere håber på - for med Venstres meningsmålinger for tiden, må jeg blank erkende, at mit eget genvalg kan blive rigtig svært.

I det regionsråd, der er valg i dag, har vi en række partier repræsenteret ved kun eet medlem, og bortset fra Kristendemokraterne kommer de alle fra Aarhus og Østjylland.

Annonce


For os, der ud over partkasketten også har den lokale kasket på, bliver det nogen gange svært, at overbevise et flertal, når der eksempelvis har været skæve besparelser til ugunst for Hospitalsenhed Midt.

Ib Bjerregaard


Og ikke noget skidt om det – men for os, der ud over partikasketten også har den lokale kasket på, bliver det nogen gange svært at overbevise et flertal, når der eksempelvis har været skæve besparelser til ugunst for Hospitalsenhed Midt.

Her har Lone Langballes (DF) og min stemme stået noget alene. Med Stines opstilling er Viborg nu sikker på, at få endnu en lokal valgt til regionsrådet. Ved alle de seneste regionsrådsvalg er der en masse lokale Viborg-stemmer, der er gået til spidskandidaterne i alle partier undtagen DF.

Med Stine Damborg Husts spidskandidatur vil vi nu hos de konservative se, at stemmer fra hele regionen bliver sat hos Stine. Det kan vi alle kun være tilfredse med. Stine vil selvfølgelig som spidskandidat skulle tale for hele regionen – men jeg er sikker på, at hendes hjerte for Viborgegnen vil blive en fordel.

Arbejdet i regionsrådet er utrolig spændende og krævende – og med langt mere politik end de fleste tror. Velkommen til arbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Debat

Viborgs historiske hjerte er grønt

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce