Annonce
Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

To go-konceptet i Viborg er så stor en succes - særligt i disse corona-tider - at Bilka kæmper med at følge med. Arkivfoto: Morten Pape
Situationen med corona-virusset har betydet, at Bilka To Go er blevet endnu mere populært. I øjeblikket er der ventetid på flere dage.
Annonce

Viborg: Bilka To Go er et koncept, som har været muligt at benytte i Viborg i godt og vel to år. Konceptet har fået en god start hidtil, men den nye corona-situation har gjort det endnu mere populært at bestille og hente uden at skulle ind i butikken.

- Før den her krise, plejede det at være sådan, at hvis kunderne lagde ordren inden klokken 10.00, så kunne de hente deres varer efter klokken 14.00 samme dag. Men nu er vi blevet noget mere presset, så derfor kan vi først løse ordren to dage efter, at den er blevet lavet, siger varehuschef Claus Frederiksen.

Selvom man har forsøgt at følge med efterspørgslen, erkender Claus Frederiksen, at der skal endnu mere til.

- Indtil videre tror jeg, at vi har udvidet vores kapacitet til det dobbelte, for at kunne være bedre med. Men vi arbejder på at udvide kapaciteten endnu mere, så kunderne ikke skal vente alt for mange dage på deres varer, siger varehuschefen.

Annonce

Usikre kunder

I starten af konceptets levetid erfarede Claus Frederiksen, at kunderne havde det svært med, at de ikke selv skulle stå med varerne i hånden og vurdere det bedste produkt.

- Men der har de efterhånden lært, at vi egentlig er ret gode til at tage det valg for dem, siger Claus Frederiksen.

- Så alt i alt er det et koncept, som kun er vokset, siden det blev lanceret, siger varehuschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Politisk selvsving om grøn energi

Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Annonce