Annonce
Håndbold

Kæmpesejr - BFH fejede gulv med bundhold

Bjerringbro FH's kvinder hentede to stensikre point lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Morten Pedersen
Bjerringbro FH's kvinder hentede en kæmpesejr ude over bundholdet Sæby.

1. division, kvinder: Bjerringbro FH's kvinder sørgede lynhurtigt for, at al form for spænding blev fjernet fra lørdagens udekamp mod Sæby.

BFH kom foran med 5-0, hvilket tvang Sæby til en hurtig timeout. Det nyttede dog ikke. BFH øgede til 8-0 - og så var den kamp reelt afgjort.

- Vi var fokuserede fra start, som vi havde talt om, at vi skulle være. Vi kom med en virkelig god indstilling, og vi viste bare, at vi var en eller to klasser bedre end Sæby, sagde Jesper Bangshøi.

Han var meget tilfreds med, at BFH længe holdt koncentrationen. Blev ved med at løbe med en tungt Sæby-hold og i det hele taget løste en ellers drilsk opgave på en rigtig god måde.

Der var lidt sjusk i starten af anden halvleg, men den slags er i trænerens øjne svært at undgå i en kamp, hvor niveauforskellen er så stor.

- Det blev en stille og rolig dag, hvor vi fik fordelt spilletiden godt, og hvor vi fik mange på måltavlen. Og jeg synes, at pigerne virkelig skal have ros for at løse den her opgave rigtig godt, sagde han.

Sæby-Bjerringbro FH 18-37 (10-21)

Håndbold, 1. division, kvinder

Mål for BFH: Sofie Lund 5, Line Gyldenløve 4, Cilla Jespersen 3, Sandra Haugaard 3, Maria Klausen 3, Louise Engstrøm 3, Eline Osland 3, Mathilde Pape 3, Rikke Tornbjerg 3, Emma Laursen 3, Mia Møller 2, Emilie Bangshøi 2

Udvisninger: Sæby 2, BFH 0

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Marc har levet med hustruvold: - Det værste var ikke slagene - det var ordene

Annonce