Annonce
Erhverv

Kæmpesucces for Plusbog har givet pladsproblemer

Endnu er der tomt og bart, men i løbet af et par uger rykker 20 ansatte hos Plusbog ind på godt 500 kvadratmeter på Brovej. Pressefoto

Bogklub-portalen Plusbog, som er en del af Freeway-koncernen, flytter fra 150 til 560 kvadratmeter på Brovej. Det er nødvendigt for at få plads til nuværende og kommende medarbejdere, siger direktør Andreas Dirksen.

Efter et par års tilløb med at finde det rigtige koncept har bogklub-portalen Plusbog enorm succes. Net-virksomheden, der er en del af Freeway-koncernen, forventer her fem år efter stiftelsen at sælge 450.000 bøger i 2015 og er dermed den næststørste net-boghandel i Danmark.

Det har medført en stribe ansættelser, nærmest en om måneden det seneste år, så nu kniber det for en snes ansatte at være på de nuværende 150 kvadratmeter på Brovej.

»Vi sidder nærmest på nakken af hinanden, så vi er rigtig glade for, at vi kunne leje 560 kvadratmeter i sidebygningen på Brovej. Det betyder også, at vi kommer op på 2. sal, hvor Freeway er placeret,« siger direktør Andreas Dirksen, Plusbog.

For blot to år siden var der kun fem ansatte. Det har siden udviklet sig dramatisk efter at danskerne fik øje på, hvor de kunne købe billige bøger. Hele 40.000 titler har plusbog at byde på, når der er tegnet et medlemskab.

»Vi var to år om at få 2000 medlemmer. Nu får vi 6000 medlemmer hver måned, så det går forrygende hurtigt,« siger Andreas Dirksen.

Annonce

Går udenlands

Plusbog-konceptet er nu også rullet ud i Sverige, og den svenske support bliver også udvidet i Viborg.

»Vi har hele tiden troet, at konceptet fra Danmark blot kunne kopieres i andre lande. Vi har dog fundet ud af, at eksempelvis svenskerne er mere forsigtige med nethandel, så det gælder om at have fokus på mentaliteten i hvert enkelt land,« siger Andreas Dirksen.

Det går dog fint i Sverige, hvor Plusbog nu får 3000 nye kunder hver måned, og bogklub-portalen er nu også klar til at indtage næste land, formentlig Finland. Med en solid base i Norden er Plusbog formentlig klar til at rykke til andre europæiske lande.

Der bliver således brug for hver eneste af de nye 560 kvadratmeter, for Plusbog-direktøren tror at der bliver ansat 10 nye medarbejdere i løbet af 2016.

»Men lige nu skal vi på plads i de nye lokaler den 16. november. Vi skal have alt klar, så vi er klædt på til julehandlen, der eksploderer omkring den 1. december,« siger Andreas Dirksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce