Annonce
Bjerringbro

Kænguruungen Hopla tager imod på Dyrebakken

Kænguruungen Hopla tager imod i efterårsfeien. Arkivfoto

Kænguruungen Hopla vejer nu 4,5 kg og tager imod besøg i efterårsferien.

Bjerringbro: Børn og dyreglade gæster kan hilse på både en kattekilling uden hale og kænguruungen Hopla i efterårsferien, hvis turen går til Dyrebakken lidt uden for Bjerringbro.

Her driver Inger og Hans Bach en mini zoologisk have med mange forskellige dyr.Senest er den haleløse kattekilling af racen manx kommet til, og som så ofte før har Inger Bach travlt med at give sutteflaske.Hopla er nummer ti i rækken af kænguruunger, som Inger Bach har givet sutteflaske.Hopla har boet på Dyrebakken siden marts, hvor hun nøgen og kun 300 gram tung faldt alt for tidligt ud af sin mors pung. Nu vejer hun omkring 4,5 kg, og Inger Bach er stolt over, at kænguruen er blevet så stor.

Forældre-skabet

Kængurumoren havde Inger og Hans Bach netop købt til deres bondegårdsattraktion, men uden hjælp ville kænguru-ungen ikke overleve.- Vi vidste godt, at der var en lille i pungen, da vi købte hun-kænguruen, men det var altså ikke lige planen, at vi skulle til at være forældre for en kænguru-unge. Men har man sagt A, må man også sige B, og da Hopla pludselig kom til os, så måtte vi gøre noget, lyder det.

På tur i fototasken

Noget var altså at give Hopla mad hver tredje time. - Det var Hans' opgave at vække mig hver tredje time, og når man bliver vækket midt om natten, er det ikke altid lige sjovt. En anden udfordring er, at man i en periode skal have den med alle steder, hvor man kommer, fortæller Inger Bach. Derfor har Hopla i sit korte liv været med til alt lige fra en begravelse, en konfirmation og en generalforsamling til almindelig hverdags gøremål. Altid i en kamerataske, som Inger Bach har over skulderen.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce