Annonce
Viborg FF

Voldsomme anklager mod ny Viborg-spiller

Den nye Viborg FF-spiller Bernio Verhagen beskyldes for både vold og kidnapning af sin chilenske kæreste. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
En chilensk kæreste slynger voldsomme anklager mod den nye Viborg FF-spiller Bernio Verhagen, som skyder igen på de sociale medier. VFF følger sagen og er klar til at reagere, hvis der er hold i anklagerne.

Viborg: Den nye Viborg FF-spiller Bernio Verhagen beskyldes for både vold og kidnapning af sin chilenske kæreste.

På de sociale medier har hun lagt billeder af arme med blå mærker, ligesom hun i opslag har beskyldt fodboldspilleren for at have kidnappet hende.

Torsdag tog Bernio Verhagen så til genmæle ved at fortælle sin side af en sag, som også er endt på det lokale politis bord.

Midt- og Vestjyllands politi bekræfter at have modtaget en anmeldelse fra et kærestepar, hvor der har været trusler både den ene og den anden vej.

Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg er rigtig træt af sagen.

- Vi ved godt, at der er en masse kærestefnidder imellem de to, men det er ikke noget, som vi som klub kan blande os i. Vi har set, at der har været en masse beskyldninger frem og tilbage på de sociale medier, og det synes jeg bestemt ikke er nogen god måde at gøre det på, siger Jesper Fredberg, som fortæller, at VFF er i kontakt med det lokale politi og løbende får informationer, som sagen undersøges.

- Vi bliver hele tiden ført ajour, men ellers er det ikke noget, som jeg vil kommentere yderligere på, siger sportschefen, som dog erklærer, at han og VFF er klar til at reagere overfor Bernio Verhagen, hvis det viser sig, at anklagerne om vold er korrekte.

Jesper Fredberg er klar til at reagere, hvis der er hold i de anklager om vold, som en kæreste er kommet med mod den nye Viborg-spiller Bernio Verhagen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce