Annonce
Viborg

Købmandskæde bag gratis open air-koncert næste sommer

I flere år har Radio Viborg holdt gratis open air-koncerter. Nu overtager fem Rema 1000-købmænd konceptet og planlægger Rema Rocker Viborg i 2021. Her er det Bro på scenen i 2018. Arkivfoto: Morten Stricker
"Rema Rocker Viborg" er navnet på den gratis koncert, der kommer til at indtage Hjultorvet til juni næste år. Arrangørerne lover to eller tre danske navne fra øverste hylde.
Annonce

Viborg: I seks år i træk har Radio Viborg holdt open air koncert på Hjultorvet – den seneste i 2019.

For mens 2020-udgaven af corona-årsager slet ikke kunne lade sig gøre, så genoplives den gratis open air-koncert nu i ny form som ”Rema Rocker Viborg”, som fem af kommunens Rema 1000 butikker - de fire i Viborg og Stoholms - står bag.

Koncerten er planlagt til at skulle finde sted fredag den 4. juni 2021, hvis corona tillader det. Ifølge arrangørerne vil der komme "to eller tre danske navne fra øverste hylde", som alle vil spille fuld koncert-repertoire.

- Vi synes faktisk, at vi alle sammen har brug for en fest og godt humør oven på et 2020, der indtil videre ikke har været videre opløftende. Derfor fik vi idéen til Rema Rocker Viborg, lyder meldingen fra købmændene i en pressemeddelelse.

Det bliver Jesper Aagaard fra Viborg-firmaet Earvox, der skal stå for musikken og den praktiske afvikling af koncerten. Jesper Aagaard har stor erfaring med at arrangere koncerter, og han stod bag det oprindelige open air-koncept på Hjultorvet.

Annonce

Unik øl til lejligheden

Det er ikke kun Rema 1000-butikker og Earvox, der er inde over projektet.

Vi er Viborg er med som arrangør, ligesom Viborg Bryghus står klar med en specialbryg til arrangementet.

Riff, kommer øllen til at hedde, som dermed udvider begrebet for en guitar-lyd til også at dække over en letdrikkelig lys ale.

Fem Rema-købmænd, en bryghus-direktør og en handelschef kan glæde sig over at skænke Viborg en gratis open air-koncert i 2021. Pressefoto

Planerne om Rema Rocker Viborg var allerede på plads, men da købmændene mødtes en dag på Viborg Bryghus, opstod idéen til den særlige øl, lyder det fra en af købmændene.

- Bryghuset laver så meget godt øl, og mens vi sad i bryggerstuen, opstod idéen om at lave en speciel øl til Rema Rocker Viborg. Dels for at markedsføre arrangementet og dels for at finde en måde, hvor borgerne kan være med til at bakke op om den gratis open air-koncert.

Øllen kommer på hylderne hos Rema 1000 i Overlund, Arnbjerg, på Farvervej og Marsk Stigs Vej i Viborg samt i Stoholm allerede i denne uge, og overskuddet fra ølsalget går ubeskåret til musikoplevelsen på Hjultorvet.


Vi synes faktisk, at vi alle sammen har brug for en fest og godt humør oven på et 2020, der indtil videre ikke har været videre opløftende. Derfor fik vi idéen til Rema Rocker Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce