Annonce
Rundt om Viborg

Kølvrå åbner også sit friluftsbad

Friluftsbadet i Kølvrå åbner - men det bliver i første omgang uden adgang til tre-meter-vippen. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce

Kølvrå: Så bliver det også i sommer i Kølvrå. I hvert fald i den forstand, at friluftsbadet åbner sæsonen grundlovsdag, den 5. juni.

Det oplyser friluftsbadet på sin hjemmeside og på Facebook.

Kølvrå Friluftsbad ville gerne have åbnet i pinsen, men det lykkedes ikke at få tilladelsen inklusive corana-retningslinjerne for at holde bassiner og udenomsarealerne åbne.

Det hele skulle nu være på plads. Blandt andet er det store bassin delt op i fire afsnit, og der må højst være 10 personer i hvert afsnit. Ligeledes må der højst være 10 ad gangen i det lille øvebassin.

Lige så vigtigt er det, at badegæsterne skal være omklædt hjemmefra, idet omklædningsrummene med bad fortsat vil være lukkede. Der er dog udendørs brusere, som man kan skylle sig under.

Toiletterne vil være tilgængelige, men må ikke bruges til omklædning, understreges det.

I forhold til arealerne uden om bassinerne vil der være skiltet med, hvor man må opholde sig og sidde. Kiosken vil være åben, men der henstilles til, at man holder en afstand på mindst en meter til hinanden, hvis der er kø - og i det hele taget holder denne afstand til hinanden, hvis man ikke kommer som familie eller nærstående.

Kølvrå Friluftsbad vil som sædvanligt holde åbent mange timer i weekender - fra klokken 11 til 18, mens der på hverdage er mulighed for at bade mellem 14.30 og 18.

Desuden er der morgenbadning mandag, tirsdag og torsdag mellem klokken 6 og 8.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Fiskene har fundet vej til åerne

Annonce