Annonce
Rundt om Viborg

Kørekortløs 26-årig truede færdselsbetjent med vold: Nu skal han i fængsel  

En 26-årig mands vrede mod en færdselsbetjent har nu fået ham idømt en ubetinget fængselsstraf. Billedet har intet med episoden at gøre. Arkivfoto: Morten Pedersen


Annonce

Mollerup: - Du kan få en på skallen.

Omtrent sådan sagde en 26-årig mand til en færdselsbetjent, da han en morgen i januar blev stoppet på hovedvejen gennem Mollerup øst for Ørum.

Betjenten havde bemærket, at den unge mands bil ikke var helt lovlig, da der var klistret solfilm på de to forreste sideruder. Da betjenten kom i kontakt med manden, fandt han i øvrigt ud af, at han heller ikke havde noget kørekort.

Det ville betjenten sigte manden for - men så var det, at den unge blev rasende og truede med at give politimanden "en på skallen".

Da den unge mand for nylig var for retten, nægtede han sig skyldig i voldstruslen, men han erkendte, at han da var en smule ophidset i situationen.

På baggrund af betjentens forklaring besluttede byretten at idømme den 26-årige kørekortløse bilist en ubetinget fængselsstraf på 20 dage.

Han skal i øvrigt betale en bøde på 11.000 kroner, og hans Skoda med solfilmruderne blev desuden konfiskeret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce