Annonce
Viborg

Kaffevandet er sat over: Nu åbner ny café på biblioteket snart

Der mangler - kan vi vist godt skrive - lidt hist og pist - men nu skulle det være sikkert. Der åbner en café på biblioteket i Vesterbrogade. Privatfoto.
Biblioteket i Vesterbrogade vil omkring 1. november ikke blot have bøger på hylderne. Til den tid kan du også slukke kaffetørsten og stille sulten.
Annonce

Viborg: Hver ting til sin tid, men nu skulle det være sikkert og vist. Med 12-15 måneders forsinkelse åbner der café på biblioteket i Vesterbrogade - hvis der altså findes en forpagter. En sådan søges i øjeblikket.

Der gik "proces" i den - og så ved alle med tilknytning til den kommunale forvaltning, hvad vi taler om.

- Nu ser det imidlertid ud til, at vi nok er klar med cafeen den 1. november. Vi ser frem til, at vores mange besøgende nu også kan sætte sig med en kop kaffe og lidt at spise, siger Britta Thuun-Petersen - boss for bibliotek og borgerservice i Viborg Kommune.

Den kommende forpagter skal have adgang til et køkken et andet sted, for egentlig "madproduktion" er ikke mulig, men kaffen bliver naturligvis friskbrygget.

Biblioteket forventer, at mange af de cirka 1000 studerende og ansatte på Midtbyens Gymnasium et stenkast fra biblioteket vil benytte sig af den nye café, ligesom stedets øvrige brugere vil gøre det.

Britta Thuun-Petersen forventer, at cafeen vil være åben i bibliotekets almindelige åbningstider, hvilket på hverdage betyder fra klokken 10 til 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce