Annonce
Rund om Viborg

Kage til de bedste heppere fra Løgstrup

Løgstrup Skoles heppekor var de bedste heppere til Søndersøløbets skoleløb og skolestafet. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg Idrætsråd bød på kage til eleverne på Løgstrup Skole, som havde det bedste heppehold til skoleløbet og skolestafetten under Søndersøløbet i maj.

Løgstrup: Heppesange, trommer, flag og bannere. Der var bare ekstra knald på hepperiet fra eleverne fra Løgstrup Skole under Søndersøløbet den 28. maj.

Det fastslog breddeidrætskonsulent Pia Viller Arendt fra Viborg Idrætsråd, da rådet onsdag bød på chokoladekage som formiddagssnack til de godt 500 elever på Løgstrup Skole. Eleverne var nemlig de bedste heppere, da der blev holdt skoleløb og skolestafet under Søndersøløbet, fastslog hun.

- Jeg tror aldrig, vi har haft så gode heppere, som i var den dag, så vi var aldrig i tvivl, om, at der var jer, der skulle vinde den konkurrence, sagde Pia Viller Arendt til eleverne, inden der blev delt kage ud til først mellemtrinseleverne og derefter indskolingen og overbygningen.

Skolen havde 300 eleverne med til Sønderløbets skolestafet og skoleløb, og 50 af dem var heppere, og de havde altså trommer, heppesange og blandt andet en megafon med, så alle Løgstrup-eleverne blev heppet ind ved navn, når de kom løbende.

- Vi besluttede, at vi ville have hele mellemtrinnet afsted denne gang, og lave lidt ekstra ud af den fælles dag og oplevelse, og så besluttede vi også, at vi ville gå hårdt efter at vinde heppekonkurrencen, fortalte Kirsten Maarslet, der er lærer på mellemtrinnet på Løgstrup Skole.

Annonce
Eleverne i mellemtrinnet på Løgstrup Skole fik som de første kage onsdag formiddag. Foto: Uffe Salomonsen

Vigtigt fællesskab

For idrætsrådet er hepperne og opgaven med at opmuntre de andre vigtig, understregede Pia Viller Arendt.

- Når nu vi kalder det Viborgs løbefest, så er det vigtigt, at det også er noget til dem, der ikke kan løbe med, men som kommer og hjælper med at skabe en fantastisk stemning og er med på dagen og en del af fællesskabet, sagde hun om konkurrencen.

- Har I selv bagt kagen? lød det fra en af eleverne, inden der blev sagt værs'go'. Og nej, det havde idrætsrådet dog ikke. De havde fået hjælp fra Houlkær Bageren.

I alt 2900 skoleelever var med til Søndersøløbets Skolestafet for 5.-9.klasse og Skoleløbet for eleverne i 0.-4. klasse.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce