Annonce
Håndbold

Kamp 15 endte i sæsonens første nederlag til Aalestrup

Spillende træner Jesper Olesen blev sit holds topscorer i topkampen mod Hjørring. Arkivfoto: Morten Dueholm
Aalestrup IF tabte for første gang i 3. division i denne sæson. Hjørring vandt med 28-25 og er nu Aalestrups nærmeste forfølger i tabellen.
Annonce

3. division: Aalestrup kunne tage et stort skridt i retning af oprykning til 2. division med en sejr over Hjørring Håndbold, men hjemme i Aalestrup Idræstscenter blev det til et nederlag på 25-28 søndag eftermiddag.

Det var det første nederlag til Aalestrup i 15 kampe, og Jesper Olsens tropper topper nu rækken med et forspring på fire point ned til netop Hjørring samt Hjallerup 2.

Der resterer syv kampe i 3. division, pulje 1.

- Det ser stadig rigtig godt ud for os, og vi har tingene i vores hule hånd. Vi har i januar mødt nummer to og tre, og vi har været på udebane mod Nordthy og Tornby, som er svære steder at spille.

- Desuden har vi fire ud af de sidste syv kampe på hjemmebane, som har været vores base i denne sæson, selv om vi tabte i dag, sagde Aalestrup IF's spillende træner Jesper Olesen efter nederlaget.

Christoffer Sørensen og holdkammeraterne havde det svært over for Hjørrings fysisk stærke forsvar. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Løste ikke tungt forsvar

Første halvleg i søndagens kamp var meget jævnbyrdig. Begge hold havde føringer på et par mål, men ved pausen var det helt lige 12-12.

I anden halvleg var det dog Hjørring, som havde overhånden.

- De har spillere på plus 100 kilo i deres fireblok (de fire midterste i forsvaret, red.), og vi kom til at spille lidt for meget på deres præmisser. Vi fik ikke rigtig løbet med dem og flyttet dem nok. Det gjorde, at vi skulle bruge mange kræfter på at komme til afslutninger, sagde Jesper Olesen.

Det blev også afgørende, at Aalestrup blev ramt af seks-syv udvisninger i anden halvleg.

- Det betød 12-14 minutter i undertal for os, og der var Hjørring meget effektiv. Når vi derimod spillede seks mod seks synes jeg egentlig, at det gik fint for os, men når alt kommer til alt, var det fuldt fortjent, at Hjørring vandt, sagde Jesper Olesen.

Aalestrup IF - Hjørring Håndbold 25-28 (12-12)

Håndbold, 3. division, herrer

Mål Aalestrup: Jesper Olesen 9, Jannik Christensen 6, Simon Antonsen 3, Rasmus Jalk 2, Christoffer Sørensen 2, Nicolaj Mortensen 1, Mark Laursen 1, Mikkel Høgh 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce