Annonce
Læserbrev

Kampen mod kræft. Et løb, der forener fællesskab med et godt formål

Annonce

Læserbrev: Da jeg flyttede til Viborg for over 20 år siden, var noget af det første, jeg lærte, at i Viborg der løber vi, og vi løber meget. Søndersøløbet, 24-timers løbet, City Marathon, Houlkærløbet og Kalkmineløbet, bare for at nævne nogle få. Mulighederne er mange, og variationen er stor, både i forhold til løbets længde, form og krav til fysisk form.

Men jeg vil gerne slå et slag for et nyt løb, som er kommet til byen, et løb hvor alle kan være med uanset alder eller fysisk form, og samtidigt være med til at støtte kampen mod kræft – nemlig Stafet For Livet.

Siden sin start i 1985 har Stafetten samlet over 5 mia. dollar ind til kampen mod kræft og hvert år deltager ca. 4 mio. mennesker i over 20 lande i Stafet For Livet. I byerne omkring os, som f.eks. Bjerringbro, Skive og Silkeborg, har de da også afholdt løbet i flere år efterhånden, mens det i Viborg kun er 3. gang, vi er med.

Jeg garanterer dig, at løbet ikke er som noget andet løb, du har været med til. Det er noget helt særligt, og det skal opleves på egen hånd. Stafetten handler mere om holdånd og det at stå sammen, end det handler om, hvem der kommer først eller løber længst. Så hvad enten du er 4 år eller 95 år, og om du kun kan tage en enkelt runde på 350 meter i langsom gang, eller du synes, 10 km løb i rask tempo er ren afslapning, så er der plads til dig.

I skrivende stund er vi 8 tilmeldte hold, men der er plads til mange flere. Så min opfordring herfra skal være, at du tager fat i dine venner, familie og kollegaer og stiller med et hold til stafetten eller alternativ tilmelder jer på et af de hold eksisterende hold – jeg er sikker på, der er nogen af dem, som gerne vil have jer med.

Jeg håber, vi ses på Borgvold den 1.-2. juni 2019 til årets Stafet for Livet, hvor vi under årets slogan ”Sammen for liv uden kræft” i fælleskab kombinerer motion, hygge og samvær med kampen mod kræft og gør en forskel for dem, der dagligt kæmper mod kræften.

Vel mødt!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Sport For abonnenter

Følelsen af en god sæsonstart - Viborg FF har lagt godt fra land uden at ramme hverken top- eller bundniveau

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce