Annonce
Bjerringbro

Kan du finde ud? Tre nye majslabyrinter åbner i weekenden

Esben Tøttrup er igen klar med majslabyrinterne i Bjerring. Fra og med lørdag er alle velkomne til at fare vild mellem de høje planter. Arkivfoto: Annelene Petersen
I den kommende weekend åbner land- og labyrintmanden Esben Tøttrup igen sine marker ved Bjerring for alle og enhver.

Bjerring: Det er gået hen og blevet en tradition, at landmand Esben Tøttrup hver sommer åbner sin mark og lader folk fare vild i de høje majslabyrinter. Og i år bliver ingen undtagelse.

Majsene har efterhånden ved hjælp af både sol og regn vokset sig store, og derfor kan landmanden fra Bjerring lørdag invitere indenfor i de tre forskellige majslabyrinter - og det er der nogle, der allerede har lagt mærke til.

- Der er nogle, der har ringet og sagt, at de gerne vil komme og slå telte op og overnatte hos os på grund af majslabyrinten, siger Esben Tøttrup.

Annonce

Glade mennesker

Sidste år slog han og majslabyrinterne alle rekorder, da hele 800 besøgende var forbi i løbet af sommeren og efteråret. Helt så mange regner han dog ikke med i år.

- Jeg forventer lidt tilbagegang. Kommer der de her 600-700 igen i år, så er jeg supergodt tilfreds. Men jeg er sådan set tilfreds, hvis bare der kommer nogle glade mennesker. Og kommer der ligefrem nogle, som har lyst til at overnatte, fordi de gerne vil være der i lidt længere tid, så er jeg jo dybt imponeret, siger Esben Tøttrup.

Til denne labyrintsæson præsenterer landmanden, som står i spidsen for Bjerring Natur og Fritid, én labyrint særligt til folk med barnevogn, én for børnene og sidst, men bestemt ikke mindst, rebuslabyrinten.

Majslabyrinterne åbner lørdag klokken 10, og de findes på Vindumvej 28.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ingen motocrossbane på Bjerring Hede

Annonce