Annonce
Viborg FF

Kan vi ikke gøre det bedre? Folkebladet sætter banen på Energi Viborg Arena og VFF's træningsfaciliteter til debat

Banen på Energi Viborg Arena var alt andet end rosværdig i slutningen af 2020. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Den 21. januar arrangerer folkebladet en direkte debatudsendelse, hvor banen på Energi Viborg Arena og Viborg FF's træningsfaciliteter skal drøftes.

Fodbold: Vintertræningen er rykket til Liseborg, da kunstgræsbanen ved klubhuset på Rughavevej ikke er god nok, træningsbanerne samme sted har bestemt ikke altid fået rosende ord med på vejen – og så så vi sidst i efteråret Viborg blive uheldigt bemærket for at have et alt andet end poleret græstæppe på Energi Viborg Arena.

2020 var et år, hvor VFF sportsligt satte kurs mod Superligaen - men har de faciliteter, som klubben skal benytte til træning og kamp nu også superliganiveau?

Det er en af de ting, som skal drøftes i en direkte debatudsendelse på viborgfolkeblad.dk torsdag den 21. januar klokken 15.00.

Her vil Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg, formanden for Viborg Kommunes kultur- og fritidsudvalg Mads Panny og Ole Brandt, sekretariatschef for Kultur og Udvikling i Viborg Kommune drøfte om det ikke kan lade sig gøre at skabe bedre forhold for byens fodboldflagskib.

Hvad skal der til for at få faciliteterne på superliganiveau? Og hvordan kommer vi derhen? Er fremtiden måske en slidstærk hybridbane på Energi Viborg Arena?

Det er nogle af de spørgsmål, som sportsredaktør Danni Kristensen vil stille til panelet undervejs i udsendelsen.

Du er også velkommen til på forhånd at komme med spørgsmål til panelet. Spørgsmålene kan stilles via denne artikel på viborgfolkeblad.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lyset for enden af tunnellen

Annonce