Annonce
Sport

Kantspiller: Silkeborg har både været dygtig og heldig

Christian Sivebæk lykønsker Silkeborg med oprykningen - men peger også på, at Silkeborg har haft marginalerne med sig. Foto: Morten Dueholm
Christian Sivebæk var stor nok til at sige tillykke med oprykningen til Silkeborg, som i hans øjne har været dygtig i sæsonafslutningen - men også har haft det held, der skal til.

Viborg: Der var smil på læberne, men der var ingen Viborg-spillere, der gik med hænderne over hovedet, da de kom ud fra omklædningsrummet efter sejren på 4-0 over Fremad Amager.

VFF gjorde sin del af arbejdet ved at vinde, men det endte med at være ligegyldigt, da Silkeborg indløste billet til Superligaen via en 2-0-sejr over Nykøbing.

- Vi havde håbet på et mirakel i Silkeborg. Men vi må erkende, at Silkeborg har været dygtige og har haft en god portion held i de sidste runder, så tillykke med dem med oprykningen. Og mon ikke Ronnie Schwartz har fri bar dernede i et stykke tid, sagde Christian Sivebæk, som heller ikke kunne undlade at nævne dommer Henrik Overgaard, der i topkampen mod Silkeborg dømte et mystisk inddirekte frispark, som betød, at Silkeborg kom tilbage og fik et point i den kamp.

Et point, som altså nu sender Silkeborg i Superligaen, mens VFF må i playoffkampe.

Dårlig start blev dyr

Kantspilleren nød at spille kampen foran flere end 4000 tilskuere, men undervejs i kampen kunne han godt fornemme, at tingene ikke gik VFF's vej i Silkeborg.

- Men det var det. Nu skal vi fokusere på Hobro, og jeg er sikker på, at vi har en fin chance. Vi har haft en god periode her i slutningen af sæsonen, og det er fint, at vi har fundet den form. Og når det skal være, så er det i mine øjne bedre, at det var sådan her i forhold til, hvis vi havde smidt førstepladsen til allersidst, sagde kantspilleren.

- Nu kan vi i stedet gå ind til kampene mod Hobro med en god portion selvtillid. Men selvfølgelig var det set over hele sæsonen ikke det her, som vi havde håbet på. Men vi må give Silkeborg, at det er et godt hold og en klub, der på alle parametre mindst kan måle sig med os i Viborg, sagde han.

- Vi har været oppe og føre med syv point, så det er klart, at vores dårlige start på foråret virkelig blev dyr. Men sådan er det. Vi tabte nogle kampe til modstandere, som på dagene var bedre ens os - men det er altså stadig den kamp nede i Silkeborg, der nager mig mest. For der synes jeg, at de fik det smidt i deres kurv via en vanvittig dommerfejl. Hvis det ikke lykkes os at vinde de her playoffkampe, så kommer det til at nage os i lang tid. Men sådan er fodbold, sagde Christian Sivebæk.

Annonce
Viborg For abonnenter

Roede knap 2000 kilometer på russiske floder og i Det Kaspiske Hav i specialbygget båd: Thomas Frank vil bevise, at der er en anden fortælling om vikingerne, end den man kender

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112 For abonnenter

Antallet af indbrud falder og falder i de officielle tal - men hos lokalpolitiet synes man, at det går den modsatte vej

Viborg For abonnenter

Klubben, der ikke skulle lukke alligevel: - Jeg var klar til at kæmpe til det sidste

Rundt om Viborg

En del af arven gik til en koncert med Johnny Reimar: Der var dansktop-fest på plejecentret

Danmark

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Erhverv

Skal der bygges mere: Omstridt lokalplan for Kærvænget sendes nu i offentlig høring

Viborg FF For abonnenter

18 år, superligaspiller og på ungdomslandsholdet - men Viborg FF-teenager har ambitioner om meget mere

Sport

Viborg HK fylder hallerne med skoleelever - børn og unge skal tilbage til foreningsidrætten

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Viborg

Boliger renoveres og moderniseres for trekvart milliard: Alt sker inden for en radius af én kilometer

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Sport For abonnenter

Karakterbog: Den unge målvogter overskyggede alle

Viborg

SF peger gerne på en borgerlig borgmester: - Men det afgørende bliver, at vi får en plads i det rum, hvor beslutningerne træffes

Annonce