Annonce
Sport

Kantspiller vil fortsætte med at udfordre

Oliver Thychosen er ikke lykkedes med så meget på det seneste, men han giver ikke op. Han vil være en spiller, som prøver noget. Arkivfoto: Morten Pedersen
Oliver Thychosen ved godt, at det langtfra er alt, der er lykkedes for ham på det sidste. Men han vil miste sig selv, hvis han ikke fortsatte med at være en spiller, som turde prøve noget i bestræbelserne på at skabe chancer og mål.

Viborg: Viborg FF må i Hvidovre undvære en karantæneramt Christian Sivebæk.

Dermed er holdet uden en spiller, som normalt suger meget af det offensive spil til sig - og som i sæsonen har været holdets største garant for at skabe chancer og mål.

I truppen er der dog adskillige andre kantspillere med offensive kvaliteter, og det er en af dem, som kommer til at løfte arven i søndagens kamp.

Et godt bud på en spiller, som kan blive bragt i spil - og som beviseligt har evnerne til at skabe noget for VFF - er Oliver Thychosen, som dog ikke er lykkedes med særligt meget i de seneste kampe.

Det får ham dog ikke til at ændre på sin spillestil eller tvivle på sig selv.

- Jeg har min egen spillestil, og jeg er en type, som gerne vil have bolden hele tiden og prøve at udfordre og gøre det, som jeg er god til. Uanset om det ikke lykkes første eller anden gang. Det er sådan det er - ellers mister jeg mig selv som spiller, siger kantspilleren, som gerne tager med, at han på grund af sin spillestil kan blive bedømt hårdt, når tingene ikke lykkes.

- Jeg har det sådan, at jeg hellere vil tage noget initiativ og prøve at gøre mine holdkammerater bedre og gøre noget uventet, så vi kan komme fremad og lave mål. Når det lykkes synes både folk og jeg selv, at det er fedt, mens det er mere op ad bakke, når det ikke lykkes.

- Det er præmissen, og jeg har været i gamet så længe, at jeg ved, at der er perioder, hvor det lykkes og perioder, hvor det ikke lykkes så godt. Sådan vil det være. Men jeg har det sådan, at man aldrig må give op. Man skal blive ved med at være sig selv og spille på den måde - ellers mister man sig selv i det, siger han.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Diskussion om træ-politik er ikke slut endnu

Annonce