Annonce
Viborg

Karin Gaardsted får plads i udvalg

Karin Gaardsted er nu medlem af Familieretshusets Rådgivende Udvalg. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Viborg: Tidligere folketingsmedlem Karin Gaardsted, Socialdemokratiet, får endnu en opgave, der skal finde plads i kalenderen nu og da.

Socialminister Astrid Krag har udpeget partifællen i Viborg som medlem af Familieretshusets rådgivende udvalg. Karin Gaardsted skal sidde i udvalget i sin egenskab af formand for de danske krisecentre. En post hun blev valgt til i juni.

- De lange sagsbehandlingstider i familieretshusene er fortvivlende og skadelige for børnene. Og synliggørelsen af, hvad vold betyder for børns opvækst og trivsel, er en vedvarende opgave, som jeg vil gøre mit bedste for at bringe på banen, siger Karin Gaardsted, der allerede er tiltrådt som medlem af udvalget, der har Familieretshusets direktør Anette Hummelshøj som formand.

Karin Gaardsted føjer til:

- Over 30.000 børn udsættes selv for eller oplever vold i hjemmet hvert år. Flere end 70.000 kvinder udsættes for fysisk eller psykisk vold. Det er et helt uacceptabelt højt tal, som vi som samfund ikke bør sidde overhørig, men tværtimod gribe konkret ind over for.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce