Annonce
Rundt om Viborg

Karup er igen klar til kilometer-dysten

Sidste år deltog omkring 600 karupboere i Lokaldysten. I år håber arrangørerne på endnu flere. Privatfoto

Karup: Karup er igen i år klar til at deltage i den kommunale landsby-konkurrence kaldet Lokaldysten, der går ud på forholdsmæssigt at tilbagelægge flest mulige kilometer på cykel eller gå-/løbeben på to timer.

I Karup afvikles Lokaldysten denne gang onsdag den 22. maj - igen med udgangspunkt i Jethallen på Stadionvej.

Startskuddet går klokken 17.30, fortæller Søren Kjærulff Andersen, der er medarrangør. Det er dog en god idé at møde op et kvarters tid før for at kunne deltage i opvarmningen.

Der er lagt tre forskellige ruter: En gå-rute på 1,36 kilometer, en løbe-rute på 3,49 og en cykel-rute på 6,86 kilometer.

Søren Kjærulff Andersen oplyser, at det er gratis af deltage, og man skal heller ikke melde sig til på forhånd.

Han understreger, at man gerne må deltage i kørestol, rollator, løbehjul og med barnevogn, for alle tilbagelagte kilometer tæller i regnskabet og konkurrencen med de andre landsbyer og lokalområder i kommunen.

Under hele dysten vil der være frugt og vand at få i målområdet. Og efter afviklingen er der til deltagerne et gratis traktement bestående af frikadeller og kold kartoffelsalat. Øl og vand kan man købe "til meget fordelagtige priser", forlyder det.

For også at gøre det til en familiefest har tre-mands-gruppen, der kalder sig Aktiv Karup, sponseret en hoppeborg til børnene.

Sidste år deltog omkring 600 karupboere i Lokaldysten. I år håber man, at endnu flere vil tage del i begivenheden og dermed give Karup en mulighed for at hive de 7000 kroner, der er til vinderen af årets lokaldyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce