Annonce
Rundt om Viborg

Karup-konfirmander må vente til oktober

De kommende konfirmander i Frederiks kan se frem til at dåbs-bekræfte i den lokale kirke (billedet) midt i august, mens Karup-konfirmanderne må vente til først i oktober. Foto: Morten Pedersen

Frederiks/Karup: Som en følge af coronakrisen er forårets sædvanlige konfirmationer også udskudt i både Frederiks og Karup sogn, der til sammen cirka dækker den tidligere Karup Kommune.

Der er dog en betydelig forskel på, hvor lang tid det varer, før de unge mennesker i henholdsvis Frederiks og Karup kan trække i konfirmandtøjet og bekræfte deres dåb. I Frederiks, hvor der lige som i nabobyen er to hold konfirmander, foregår det midt i august - henholdsvis lørdag den 15. og søndag den 16. I Karup går der cirka halvanden måned længere, for her er datoen - for begge hold - sat til den 4. oktober.

I Karup er situationen også lidt anderledes end i Frederiks, idet sognepræsten, Johanne Rindsig, først er tiltrådt 1. april i år - under coronakrisen - og således ikke har mødt de kommende konfirmander endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce