Annonce
Viborg

Restauratør langer igen ud efter Sunset Boulevard: Hvis folk ikke behandler mig ordentligt, tager jeg til genmæle

Kasper Nielsen føler sig endnu en gang trådt på af Sunset Boulevard. Arkivfoto: Morten Pedersen
Den tidligere franchisetager mener, at hans tidligere samarbejdspartner er i gang med "endnu et tyveri".

Viborg: Kasper R. Nielsen, der forleden begærede sig selv konkurs, har stadig ikke meget til overs for sin tidligere samarbejdspartner Sunset Boulevard.

Den tidligere franchisetager i Viborg, Vejle og Herning fortalte 27. august i Viborg Stifts Folkeblad, at han følte sig meget hårdt behandlet af Sunset Boulevard, som ifølge Kasper Nielsen var med til at trække det økonomiske grundlag for hans forretning væk under ham, da han blev frataget sin franchise af Sunset Boulevard i Vejle.

Dengang - altså 27. august - truede Sunset Boulevard i en mail med retslige skridt mod Kasper Nielsen, hvis han ikke stoppede med sin kritik af kæden, og man understregede, at hans loyalitet over for Sunset Boulevard stadig gælder, selvom samarbejdet er ophørt.

Det har nu ikke fået Kasper Nielsen til at stikke piben ind. Tværtimod langer Kasper Nielsen på sin Facebook-side torsdag igen ud efter Sunset Boulevard og dennes chef, Jens Broch.

Annonce

Selvfølgelig vil det kunne virke voldsomt på folk, der ikke kender mig, men jeg har altså tænkt over, hvad jeg skriver. Det er ikke lagt ud i et øjebliks vrede.

Kasper Nielsen, tidligere franchisetager hos Sunset Boulevard

"Endnu et tyveri"

Ifølge Kasper Nielsen er Sunset Boulevard i forbindelse med boopgørelsen efter hans konkurs således i gang med "endnu et tyveri".

"I samarbejde med en revisor fra Deloitte er flere af mine aktiver pludselig skiftet til at fremgå af Sunset Boulevards anlægskartotek, på trods af, at de er faktureret til mig og betalt af mig. Spændende udvikling, enten prøver Sunset Boulevard bevidst at tyvstjæle fra mig/konkursboet, eller også har de meget, meget lidt styr på egne regnskabstal, og så må Deloitte som revisor da stå med nogle ret røde ører…", skriver Kasper Nielsen blandt andet.

Folkebladet har spurgt Kasper Nielsen, om ikke han burde lade konkurssagen gå sin gang og lade konkursboets kurator, advokat Birgitte Jørgensen, om at gøre boet op.

- Det burde jeg måske nok, og det har jeg da også fået at vide fra blandt andre kuratoren, men jeg har det altså sådan, at hvis folk ikke behandler mig ordentligt, så tager jeg til genmæle, siger Kasper Nielsen.

Du er jo tidligere blevet truet med restlige skridt, og det kan vel også medvirke til, at andre ikke ønsker at arbejde sammen med dig fremover?

- Jeg ved jo - og kan bevise - at nogle af de ting, Sunset Boulevard hævder er deres ejendom, er ting, jeg har købt og betalt og har faktura på. Så vil jeg altså ikke finde mig i, at de påstår noget andet, og jeg skylder altså ikke Sunset Boulevard noget på nogen måder, og med hensyn til truslen om de retslige skridt er jeg altså lidt ligeglad efter den behandling, jeg har fået, siger Kasper Nielsen.

Ikke i vrede

Med hensyn til, om hans udfald mod Sunset Boulevard på Facebook vil kunne skade ham fremover i hans fremtidige arbejdsliv, er Kasper Nielsen også ret rolig.

- De folk, der kender mig, ved jo, hvad jeg står for, så jeg tror nu helt sikkert på, at jeg nok skal komme i gang igen. Selvfølgelig vil det kunne virke voldsomt på folk, der ikke kender mig, men jeg har altså tænkt over, hvad jeg skriver. Det er ikke lagt ud i et øjebliks vrede, men jeg vil altså ikke lade mig træde på i den her sag, siger Kasper Nielsen.

Kurator Birgitte Jørgensen har sendt denne kommentar til folkebladet.

- Boet har en god dialog med Sunset Boulevard, og er ved at undersøge ejerskab til de enkelte aktiver. Sunset Boulevard har lavet et stort stykke arbejde med registrering af aktiverne, hvilken registrering boet kan arbejde videre med og indhente vurderinger på baggrund af mv. Boets arbejde med aktiverne vil fortsætte i den kommende tid, siger kurator Birgitte Jørgensen.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Viborg For abonnenter

Efter nye undersøgelser af cyanid i Sønder Rind: Borgere må vente på en endelig afklaring

Annonce