Annonce
Sport

Keeper åbner for kontraktforlængelse med Viborg FF

Sebastian John åbner op for en forlængelse med Viborg FF. Arkivfoto: Scanpix

Viborg: Sebastian John har kontraktudløb med Viborg FF til sommer, og han melder nu klart ud, at han gerne vil fortsætte i klubben.

- Jeg er begyndt at snakke lidt med Viborg, og helt generelt er jeg meget interesseret i at blive her, men der er ikke noget konkret lige nu, så jeg tænker ikke så meget over det. Men det er klart, at som situationen er i Viborg lige nu, er det jo rigtig optimalt for mig, siger Sebastian John til bold.dk

Den 21-årige målmand, der tidligere på ugen blev udtaget til U21-landsholdet, kan glæde sig over, at han kun har lukket ét mål ind i forårets to første kampe. Men han ærgrer sig dog alligevel over, at Nykøbing fik den ene scoring dybt inde i overtiden til 3-1 i årets første kamp.

- Efter kampen mod Nykøbing stod vi med følelsen af, at det var et nederlag, fordi vi ikke lige fik det dér clean sheet. Når man lige fik slugt det, er det de tre point, der er vigtigst, specielt i den situation vi er i lige nu, lyder det fra målmanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pedel opdagede kraftig røg i låst rum på skole

Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal måske jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Annonce