Annonce
Sport

Keepertalent får tre år i VFF

Sebastian Linnet John har skrevet en treårig kontrakt med Viborg FF - gældende fra 2015. Arkivfoto

18-årige Sebastian Linnet John har skrevet en treårig kontrakt med Viborg FF - gældende fra næste sæson.

Efter planen har Viborg FF og den talentfulde keeper Sebastian Linnet John glæde af hinanden frem til 2018.

Annonce

Om ét år indtræder Sebastian Linnet John nemlig i førsteholdstruppen, når han er færdig med sin skolegang og sin tid som U19-spiller hos FK Viborg - og fra 2015 har han skrevet under på en treårig kontrakt med Viborg FF.

Sportschef i Viborg FF er glad for, at man kan tilknytte en af klubbens egne talenter, som man længe har kunnet følge udviklingen på.

»Sebastian har været igennem en god udvikling og er en meget talentfuld, ung målmand, som vi tror meget på. Vi er i fællesskab enige om, at det vigtigste for Sebastian her og nu er at færdiggøre sin uddannelse, og så ser vi frem til, at han fra næste sommer bliver en fast del af førsteholdstruppen,« siger Ole Nielsen til vff.dk.

Sebastian Linnet John ser også frem til at binde sig til den klub, han har fået sin fodboldopdragelse i.

»Det er en rigtig dejlig følelse. Det er jo noget, jeg har kæmpet for i mange år, og nu glæder jeg mig til at blive en del af førsteholdet. Jeg er sikker på, at Viborg er den helt rigtige klub for mig, og det er her, jeg har den bedste mulighed for at udvikle mig, så det bliver spændende at tage det næste skridt,« lyder det fra Sebastian Linnet John.

Den unge keeper har stået på mål i træningskampe og i reserveholdskampe for Viborg FF, men han har endnu sin førsteholdsdebut i en tællende kamp til gode. Sebastian Linnet John har desuden to ungdomslandsholdskampe for Danmark på CV'et.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ingen motocrossbane på Bjerring Hede

Annonce