Annonce
Rundt om Viborg

"Kend din nabo"-fest i stedet for open air

Musikfestivalen Vejrumbro Open Air bliver ikke til noget i år, men til gengæld holdes der et arrangement for byens borgere som kompensation. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Vejrumbro: Musikfestivalen Vejrumbro Open Air er aflyst i år på grund af corona-restriktionerne, men for alligevel at få et fælles arrangement som kompensation har borgerne i Vejrumbro planlagt et endags-arrangement for hele byen.

"Kend din by - Kend din nabo" er titlen på arrangementet, som holdes på byens fodboldbane og open air-plads lørdag den 1. august - samme dag som der skulle have været open air.

Dagen begynder med morgen yoga og brunch med livemusik, og den slutter med en fest i teltet med spisning og underholdning ved bandet Hawkeye and Hoe. I løbet af dagen har arrangørerne planlagt en hel del andre arrangementer. Man kan køre en mountainbike-tur, deltage i workout, bade i åen, gå til danseundervisning eller deltage i en byvandring med guide.

Om eftermiddagen er der også forskellige aktiviteter på festpladsen. Blandt andet beachvolley, petanque, fodbold-games, trial-cykling  og fodboldkroket. FDF deltager også og sørger for, at man kan bage snobrød over bål.

Aftenfesten holdes med respekt for corona-restriktionerne. Det vil sige, at der, som det ser ud nu, bliver plads til maksimalt 100 deltagere. Billetterne bliver solgt efter først til mølle-princippet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce