Annonce
Viborg

Keramisk pop-up butik på Hjultorvet: - I København og Aarhus er det allerede en stor trend

Kathrine "Mulle" har allerede sin egen butik Kattholt på sin hjemmeadresse i Tapdrup.
På torsdag åbner Kathrine "Mulle" Henriksens pop-up butik Kattholt Keramik i den gamle museumsbygning på Hjultorvet. I butikken er det muligt at købe keramikmaling, så man selv kan male de genstande, man køber.

Viborg: En lækker jazzet musik spiller i baggrunden, og der er rullet persiske tæpper ud på trægulvet for at skabe en hjemlig stemning.

Kathrine "Mulle" Henriksen er ved at gøre et lokale i den gamle museumsbygning på Hjultorvet klar til at modtage kunder og omdanne de gamle rum til en butik.

Kathrine "Mulle" Henriksen laver pop-up butik i det tidligere museum. Foto: Morten Pedersen

På torsdag skal "Mulle" have puslet færdig. Der åbner hendes nye pop-up butik Kattholt Keramik, hvor man kan komme og male  frem til den 13. december.

Butikken opererer efter "paint your own pottery"-konceptet. Det går ud på, at man vælger et stykke keramik - det kan eksempelvis være en kaffekop eller et fad - som man så får lov til selv at male i butikken.

Kathrine "Mulle" Henriksen fortæller, hvorfor hun har valgt at flytte butikken fra hjemmeadressen og til Hjultorvet.

- Jeg tror, at jeg var lidt "corona-sur". Alt er efterhånden besøgt og prøvet, så der skulle ske noget nyt, som man kunne foretage sig i denne tid. Ved at rykke ind til byen bliver det mere tilgængeligt, end det er i Tapdrup, siger "Mulle".

Annonce

Test-butik

I første omgang er det tanken, at butikken skal fungere som en form for forsøg. Egentlig er "Mulle" klar til at rykke sit arbejde ind til byen på permanent basis, men først vil hun se, hvordan viborgenserne modtager det.

Såfremt at pop-up butikken bliver en succes, er "Mulle" klar til at flytte sin butik permanent til midtbyen. Foto: Morten Pedersen

- Vi kan godt have en tendens til, at skulle se tingene lidt mere an her i byen, når det kommer til trends, siger Mulle med et glimt i øjet.

- På landsplan er keramikmaling det største indenfor krea-detailhandel, og i de helt store byer er det allerede kæmpestort, siger Mulle.

Selv tror hun på, at butikken kan blive en succes. Hendes største bekymring er, at folk ikke ved, hvad keramikmaling er for noget. Hun har derfor netop lavet en forklarende video til hendes sociale medier, som forklarer konceptet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Silkeborg-direktør med hjertesuk og opfordring til VFF-fans - bliv hjemme fra topkamp i Silkeborg

Annonce