Annonce
Viborg

Kirkens Korshær overtager Rema 1000-butik - flytter fra grimt midtbytorv

Kirkens Korshær forlader Vesterbro Torv for i stedet at indtage den tidligere Rema 1000-butik på Koldingvej. Arkivfoto: Morten Dueholm
Tom Rema 1000-butik bliver genbrugsbutik. Kirkens Korshær flytter fra Vesterbro Torv til Koldingvej.
Annonce

Viborg: "Udlejet", står der på den tomme bygning på Koldingvej 99. Her hvor Rema 1000 tidligere drev discountbutik, bliver der om få måneder genbrugsbutik.

Det er Kirkens Korshær, som har fået lejemålet. Ikke til en ny genbrugsbutik for at supplere de tre, som Kirkens Korshær i forvejen driver i Viborg - på Farvervej, i Houlkær-centret samt på Vesterbro Torv. Det er sidstnævnte, som flytter til en ny adresse.

- Vesterbro Torv er for tiden præget af nedrivning og fremtidigt byggeri, så det er ikke optimalt for os lige nu. Vi skulle nok flytte på et tidspunkt, da vores eksisterende lejemål indgår i det fremtidige byggeri, så vi er rigtig glade for muligheden på Koldingvej, siger Dorthe Egede Hansen, genbrugsleder for Kirkens Korshær i Midtjylland.

Det er den tidligere Rema 1000 på Koldingvej, der bliver til genbrugsbutik. Arkivfoto: Morten Dueholm.

Genbrugslederen ser gode perspektiver på Koldingvej, ud over at det er mere fremtidssikret.

-Vi får opfyldt alle vores ønsker. Der er væsentligt mere plads, så vi kan præsentere et større udvalg meget bedre, ikke mindst når det gælder møbler. Desuden får vi rigtig gode parkeringsforhold, vurderer Dorthe Egede Hansen.

Annonce

De frivillige er afgørende

Der satses på, at Kirkens Korshær på Koldingvej skal have fuld åbningstid, altså åbningstider som matcher detailhandlens. Det afhænger dog af antallet af frivillige.

-Vi har lige nu 16-17 frivillige, som passer butikken på Vesterbro Torv. Med fuld åbningstid i en langt større butik skal vi nok bruge 12-14 mere, hvilket vi håber meget på. Når vi satser på et større udvalg i møbler, får vi også brug for personer, som kan tage fat og løfte lidt, siger Dorthe Egede Hansen med et venligt vink til, at der blandt de nye frivillige godt må være nogle af hankøn.

Det er tidligt i processen med at flytte fra Vesterbrogade til Koldingvej, men håbet er, at Kirkens Korshær kan åbne på Koldingvej senest en gang i september.


Vi har lige nu 16-17 frivillige, som passer butikken på Vesterbro Torv. Med fuld åbningstid i en langt større butik skal vi nok bruge 12-14 mere

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

En cykelsti, hvor cykling frarådes

Bjerringbro

Efter corona-smitte på Egeskovskolen: - Jeg har en klar forventning om, at vi selvfølgelig starter op på mandag

Annonce