Annonce
Viborg

Kirsten blev fejret efter 40 år på hospitalet

Efter 40 års arbejde på Regionshospitalet Viborg blev Kirsten Søgaard Laursen tilbage i februar hyldet for sin indsats. Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt.
I februar kunne Kirsten Søgaard Laursen fejre sit 40 års jubilæum som ansat på hospitalet i Viborg samt modtage dronningens fortjenstmedalje.

Viborg: Tilbage i februar kunne Kirsten Søgaard Laursen i selskab med kollegaerne fejre sit 40 års jubilæum på Regionshospitalet Viborg, hvor hun samtidig modtog dronningens fortjenstmedalje i sølv.

Det lå dog ikke i kortene, at Kirsten Søgaard Laursen skulle arbejde i sundhedssektoren, da hun er uddannet inden for det private erhvervsliv. I 1979 valgte hun alligevel at søge mod nye udfordringer i sundhedssektoren og fik job som vikar på administrationskontoret på sygehuset i Viborg.

Siden blev hun fastansat, og i dag arbejder Kirsten Søgaard Laursen som økonomikonsulent i afdelingen Økonomi og Plan, som er en del af hospitalets administration.

40 års jubilaren sidder til dagligt med alsidige konsulentopgaver. Hun står blandt andet for opgørelse af hospitalets vikarudgifter, har styr på reglerne for transport af patienter og står for kommunikationen med Præhospitalet.

Derudover har hun et stort ansvar for mellemregional afregning og har overblik over de mange regler inden for afregning og opkrævning for udenlandske patienter, der får brug for at benytte hospitalet.

- Når du løser en opgave, så skal det gøres ordentligt. Tingene skal ganske enkelt gå rigtigt til. Og du tager altid udgangspunkt i patienternes behandling og rettigheder, sagde økonomi- og planchef Leif P. Christensen i sin tale til jubilaren.

Han beskriver Kirsten Søgaard Laursen som en vellidt og smilende medarbejder, der altid har styr på tingene og altid er villig til at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det.

Det var også Leif P. Christensen, der overrakte fortjenstmedaljen på vegne af dronning Margrethe.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce