x
Annonce
Rundt om Viborg

Kjeldbjerg Borgerforening får nyt skud energi

Kurt Lomborg fra Kjeldbjerg er med i et udvalg, der arbejder for at få realiseret Kjedbjerg Bypark. Han glæder sig over, at Kjeldbjerg-borgerne nu kan støtte det lokale initiativ ved at tankle hos OK. Arkivfoto: Morten Dueholm
En sponsoraftale betyder, at lokale bilister nu kan støtte Kjeldbjerg Borgerforening, hver gang der tankes brændstof hos energiselskabet OK´s tankstationer.

Kjeldbjerg: Det er vigtigt med stærke, lokale aktører i en lille landsby.

Sådan en aktør kan man kalde Kjeldbjerg Borgerforening, og nu får foreningen økonomisk hjælp til sit arbejde.

Kjeldbjerg Borgerforening har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, og det betyder, at lokale bilister kan støtte borgerforeningen, hver gang der tankes hos OK – helt uden det koster ekstra at tanke, fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

"Formålet med borgerforeningen er at lave tiltag, byen vil have. Pengene fra OK-aftalen kan gå ind i hvilket som helst projekt, hvor der er brug for det", siger Kurt Lomborg, som er medlem af det udvalg, der står for etableringen af Kjeldbjerg Bypark, hvor man lige nu arbejder på at skrabe penge sammen.

Annonce

OK og sponsoratet

OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere.

OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer.

OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.800 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Parasport Danmark.

Støtte på flere måder

Aftalen med OK er simpel.

Man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes. Det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Kjeldbjerg Borgerforenings sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Borgerforeningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte foreningen med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK

OK har i mange år støttet foreningslivet. Støtten går til foreninger lige fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel i nærmiljøet.

OK støtter det danske foreningsliv, fordi virksomhedens tankstationer mange steder spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte den frivillige indsats og sammenholdet.

"Lige nu har mere end 1.800 forskellige foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører i lokalsamfundet", siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce