Annonce
Rundt om Viborg

Klar med puljer og tips til den 37. Fjends Cup

Ravnsbjerg/Løgstrup i hvidt vandt sidste års Fjends Cup-finale over Skals i grønt. Den 25. juli begynder dette års udgave af turneringen i Sparkær. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Puljerne er klar til den 37. udgave af den traditionelle fodboldturnering Fjends Cup i Sparkær. Bolden ruller igen fra den 25. juli.
Annonce

Sparkær: Den traditionelle fodboldturnering Fjends Cup'en i Sparkær afvikles om et par uger, og forberedelserne er i fuld gang. For nyligt blev puljerne til den 37. udgave af turneringen fordelt via en lodtrækning, der blev transmitteret live på Facebook.

De otte deltagende hold var blevet delt i to seedningslag ud fra forårets resultater, og lodtrækningen resulterede i følgende puljer: Pulje 1 består af Sparkær (serie 3), Ravnsbjerg/Løgstrup (serie 3), Borup (serie 3) og Mønsted (serie 5). Pulje 2 består af Stoholm (serie 3), Skals (serie 3), Karup Kølvrå 07 (serie 3) og Feldborg/Haderup (serie 4).

Turneringsleder Hans Peter Johansen fra Sparkær IF understreger dog, at man ikke skal lade sig snyde af holdenes indplacering. Ingen Fjends Cup uden gedigne overraskelser, konkluderer han.

"I år er det ganske svært at pege på forhåndsfavoritter, selv om flere af holdene helt sikkert ser sig selv som favoritter. Og der vil givetvis komme overraskelser. Hvem husker ikke Borups finalesejr i 2016 og Feldborg/Haderups semifinaleplads sidste år, hvor de først faldt efter straffesparkskonkurrence mod Skals. Men de to seneste års vindere fra Ravnsbjerg/Løgstrup vil nok igen byde sig til og være et godt bud på en finaleplads," skriver Hans Peter Johansen i en pressemeddelelse forud for turneringsstarten.

De første indledende kampe i turneringen spilles torsdag den 25. juli, hvor Ravnsbjerg/Løgstrup møder Mønsted, Sparkær møder Borup, Stoholm tørner sammen med Skals, og KK07 møder Feldborg/Haderup. Derefter fortsætter det slag i slag med kampe lørdag den 27 juli, tirsdag den 30. juli, placeringskampe den 1. og 2. august, og endelig kampen om 3.-4 pladsen og finale lørdag den 3. august.

Man kan i øvrigt tippe på resultaterne af de indledende kampe i puljerne ved Fjends Cup. Det kan ske ved at tippe en 12´er på hjemmesiden Fjends Cup. Der er præmier på spil - blandt andet sæsonkort til Viborg FF´s hjemmekampe - men Tips 12 er en svær øvelse. Kun to gange siden starten i 2002 har en tipper ramt 12 rigtige, fortæller hjemmesiden FjendsCup.dk.

Det er Sparkær IF, der står bag turneringen, der har været holdt siden 1983. Det første par år som et internt Fjends Kommune-mesterskab, men derefter blev Fjends Cup´en til den nuværende forberedelsesturnering for lokale serieklubber forud for sæsonstarten efter sommerferien.

Sidste år vandt Ravnsbjerg/Løgstrup finalen med 3-0 over Skals. I alt 1175 tilskuere var omkring banerne i Sparkær undervejs for at følge kampene.

På trænerfronten er der i øvrigt sket ting og sager i klubberne siden sidst. Syv ud af otte trænere er nye i forhold til 2018. Kun Poul Vistisen fra Sparkær er genganger.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Caféansat blev stukket med køkkenkniv i halsen - men er nu uden for livsfare

Sport

Fisker forlænger med Viborg HK: - Specielt at være den ældste på holdet

Annonce