Annonce
Viborg

Klar til indvielse af den nye aktivitetspark i Løgstrup

Indvielsen af den nye Løgstrup Aktivitetspark foregår lørdag kort efter middag i forbindelse med Løgstrup Byfest. Grafik: Arkitektfirmaet Gustin og Arkitektfirmaet Eskild Madsen.

Indvielsen af den nye Løgstrup Aktivitetspark, der har kostet knap 2,5 millioner kroner, sker i weekenden i forbindelse med byfesten.

Løgstrup: ­­­I oktober blev første spadestik til Løgstrup Aktivitetspark taget, og parken har ret beset stået klar i nogle måneder. Men snart kommer dagen, hvor den officielt skal indvies. Det kommer nemlig til at ske ved en ceremoni lørdag klokken 12.15 under Løgstrup Byfest.

Det er styregruppen bag aktivitetsparken, der står for indvielsen. Først vil der være taler af blandt andre Løgstrup Gymnastik- og Idrætsforenings (LGIF) formand, Kirsten Nielsen, og Gudrun Bjerregaard, som har været en del af styregruppen. Dernæst vil der i den nye aktivitetspark være opvisning med cykeltrial-ryttere og skatere, mens unge fodboldspillere fra LGIF vil sørge for, at den røde snor bliver klippet.

- Styregruppen bag Løgstrup Aktivitetspark, som består af repræsentanter fra foreninger og institutioner i Løgstrup-området, er glade og stolte over, at renoveringen og moderniseringen af aktivitetsparken er helt færdig og med et rigtig flot resultat, skriver styregruppen i en pressemeddelelse.

Første spadestik blev taget i oktober sidste år, men nu er det ved at være tid til, at aktivitetsparken bliver officielt indviet.

Aktive borgere bag finansiering

Allerede i september 2015 blev der holdt et støttearrangementet, hvor sponsorer og borgere i Løgstrup og omegn bidrog med i alt 200.000 kroner, der blev indsamlet ved løb, cykling og spinning. Styregruppen har desuden indsamlet økonomiske midler hos kommunen, puljer og fonde.

Det er lykkedes at samle i alt 2,5 millioner kroner ind til den nye park, som indeholder både multibane, boldvæg, tre-i-en-pannabane, parkour- og skaterområde. Det betyder, at hele projektet er fuldt finansieret.

Ud over de generøse Løgstrup-borgere har kommunens kultur- og fritidsudvalg støttet med en halv million kroner, og både Lokale- og Anlægsfonden, Nordea-fonden og rigmanden Lars Seier Christensen - tidligere elev på Løgstrup Skole - har hver spyttet omkring 250.000 kroner i kassen.

Den nye Løgstrup Aktivitetspark har kostet 2,5 millioner kroner at anlægge, og hele projektet er fuldt finansieret. I høj grad ved hjælp af private bidragsydere.
Annonce
Viborg For abonnenter

Politiker fra Viborg vil have penge på bordet til sundhedspersonalet - og det skal gå stærkt: Situationen er for alvorlig til at lade være

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Sagen om drabet på 'Frisør Mudi' ankes: Går efter dom for vold med døden til følge

Kultur For abonnenter

Stenmoseskatten er - sammen med Erik Klippings ligklæde og andet danefæ - måske tættere på at vende hjem til Viborg

Kultur

Lokal folkeskole sender elever hjem - frygter ny corona-variant

Alarm 112

Positive meldinger fra politiet efter ulykke med lastbil og personbil

Messerschmidt afviser Thulesen: Jeg kan godt blive formand

Viborg FF For abonnenter

Bagkanten: Surt VAR-show får ikke lov til at spolere billedet af et glimrende efterår

Debat

Viborg-politiker: Der mangler varme hænder – indfør folke-værnepligt for de unge

Viborg

Kraftigt snefald på vej: Snestorm rammer store dele af Jylland

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Rundt om Viborg

Var det noget med en ekstra million til julegaverne? Million-kupon solgt hos købmand i Ulbjerg

Debat For abonnenter

Sig op-dag er endnu et sygdomstegn

Debat

Der er stadig langt til integration i daginstitutioner og skoler

Annonce