Annonce
Viborg

Klar til indvielse af den nye aktivitetspark i Løgstrup

Indvielsen af den nye Løgstrup Aktivitetspark foregår lørdag kort efter middag i forbindelse med Løgstrup Byfest. Grafik: Arkitektfirmaet Gustin og Arkitektfirmaet Eskild Madsen.

Indvielsen af den nye Løgstrup Aktivitetspark, der har kostet knap 2,5 millioner kroner, sker i weekenden i forbindelse med byfesten.

Løgstrup: ­­­I oktober blev første spadestik til Løgstrup Aktivitetspark taget, og parken har ret beset stået klar i nogle måneder. Men snart kommer dagen, hvor den officielt skal indvies. Det kommer nemlig til at ske ved en ceremoni lørdag klokken 12.15 under Løgstrup Byfest.

Det er styregruppen bag aktivitetsparken, der står for indvielsen. Først vil der være taler af blandt andre Løgstrup Gymnastik- og Idrætsforenings (LGIF) formand, Kirsten Nielsen, og Gudrun Bjerregaard, som har været en del af styregruppen. Dernæst vil der i den nye aktivitetspark være opvisning med cykeltrial-ryttere og skatere, mens unge fodboldspillere fra LGIF vil sørge for, at den røde snor bliver klippet.

- Styregruppen bag Løgstrup Aktivitetspark, som består af repræsentanter fra foreninger og institutioner i Løgstrup-området, er glade og stolte over, at renoveringen og moderniseringen af aktivitetsparken er helt færdig og med et rigtig flot resultat, skriver styregruppen i en pressemeddelelse.

Annonce
Første spadestik blev taget i oktober sidste år, men nu er det ved at være tid til, at aktivitetsparken bliver officielt indviet.

Aktive borgere bag finansiering

Allerede i september 2015 blev der holdt et støttearrangementet, hvor sponsorer og borgere i Løgstrup og omegn bidrog med i alt 200.000 kroner, der blev indsamlet ved løb, cykling og spinning. Styregruppen har desuden indsamlet økonomiske midler hos kommunen, puljer og fonde.

Det er lykkedes at samle i alt 2,5 millioner kroner ind til den nye park, som indeholder både multibane, boldvæg, tre-i-en-pannabane, parkour- og skaterområde. Det betyder, at hele projektet er fuldt finansieret.

Ud over de generøse Løgstrup-borgere har kommunens kultur- og fritidsudvalg støttet med en halv million kroner, og både Lokale- og Anlægsfonden, Nordea-fonden og rigmanden Lars Seier Christensen - tidligere elev på Løgstrup Skole - har hver spyttet omkring 250.000 kroner i kassen.

Den nye Løgstrup Aktivitetspark har kostet 2,5 millioner kroner at anlægge, og hele projektet er fuldt finansieret. I høj grad ved hjælp af private bidragsydere.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Presset børnehus klarer skærene

Annonce