Annonce
Rundt om Viborg

Klar til sankthans i Vestfjends

Sankthans holdes flere steder - blandt andet i Vridsted. Arkivfoto: Soffi Chanchira Larsen

Fjends: I Vridsted er man klar til at markere sankthans-aften på tirsdag den 23. juni. Her kalder borgerforeningen til bål og hygge ved Sognehuset - dog med corona-restriktioner og afstand til hinanden.

Der vil således ikke være muligt at købe drikkevarer eller mad i år, og man skal selv medbringe tæppe, stol og kaffe, te og eventuelt kage. Der er båltale ved sognepræst Poul Asger Beck. Det hele begynder klokken 18.00.

I Vroue oplyser beboerforeningen, at man også her holder sankthans med "coronahensyn". Det foregår fra klokken 18.00, hvor grillen er tændt på Vrouevej 46.

Annonce

Stoholm Borgerforening og Stoholm Fritids- og Kulturcenter har på grund af forsamlingsforbuddet aflyst den årlige markering af sankthans ved hallen, og i Mønsted har Lokalrådet ligeledes aflyst årets sankthans-fejring, og det er også tilfældet i Kjeldbjerg. I Fly holdes et sankthans-arrangement, men i mindre format.

Man kan også fejre sankthans i og ved Feldingbjerg kirke, hvor Stoholm Menighedsråd byder på en kort gudstjeneste, bål og båltale ved sognepræst Anja Nadybal. Her er der stole, men man skal selv medbringe tæppe og paraply alt efter vejrliget. Det begynder klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce