Annonce
Sport

Klavs Bruun dagen derpå: Vi er ramt på stoltheden

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har ikke haft meget at grine ad i de seneste kampe.

En femte- eller sjetteplads ved EM vil betyde meget for landstræneren. Danmark kan også ende som nummer 12.

De seneste kampes øretæver har gjort ondt på det danske håndboldlandshold, og det er motivation nok i sig selv før onsdagens møde med Montenegro.

Sådan lyder det fra landstræner Klavs Bruun Jørgensen dagen efter den russiske afklapsning, der betyder, at Danmark ikke kan avancere til medaljekampene ved EM.

- Vi er i den grad ramt på stoltheden efter nederlagene til Frankrig og især til Rusland, for vi havde en forhåbning om, at vi var tættere på.

- Jeg mener fortsat, at vi kan spille bedre end det, vi har gjort her. Og det må vi vise mod Montenegro, siger Klavs Bruun Jørgensen inden tirsdagens træning i Nantes.

Trods de noget skuffende præstationer kan håndboldkvinderne fortsat slutte så højt som på en femteplads.

En dansk sejr over Montenegro og favoritsejre i rundens to øvrige kampe sender Danmark til Paris og en kamp om femtepladsen på fredag.

Til gengæld vil et nederlag betyde en slutplacering som nummer 11 eller 12, og derfor er der i landstrænerens øjne meget på spil i onsdagens kamp.

- En femte- eller sjetteplads vil da betyde ufattelig meget, det er der ingen tvivl om. Det kræver, at vi kan slå et så godt hold som Montenegro.

- Tror jeg på det? Det gør jeg altid. Det er mit job. Så er det spørgsmålet, om jeg kan få pigerne til det, siger landstræneren.

Danmarks sidste mellemrundekamp begynder onsdag klokken 15.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce