Annonce
Rundt om Viborg

Klejtrup går fuldstændig vinterbadning-amok

Glade vinterbadere fra Klejtrup. På billedet ses Dorthe Valentin og Steen Timm. Privatfoto
Annonce

Klejtrup: Forhåbningerne om en god corona-fest i Klejtrup synes at blive indfriet langt over forventning. Det skyldes, at borgerne i Klejtrup er gået fuldstændig sponsoreret amok i vinterbadning. Antallet, som har taget det kolde dyp, synes at runde 300 torsdag.

- Jeg vidste godt, at Klejtrup er vild, men alligevel, det her overgår mine vildeste forventninger, siger Mette Nielsen, som tog initiativet til at samle ind til en coronafest på denne lidt utraditionelle måde.

Den kolossale opbakning har senest fået endnu en sponsor. Det er TA Stål, og smeden giver sig ikke af med en 10’er per foto-dokumenteret dyp, han smider på en gang 3000 kroner til formålet.

- Mon ikke vi allerede er i nærheden af 14.000 kroner, og vi slutter først på lørdag, siger Mette Nielsen.

Når de sidste har været i vandet lørdag, gør hun boet op, og samtidig kåres der vindere i forskellige kategorier, så som yngste og ældste vinterbader, flest antal ture i det iskolde vand, bedste udklædning eller det længste ophold i vandet.

Indtil videre er ældste vinterbader 72 år, den yngste er fem år, mens det længste ophold i vandet er otte minutter og fem sekunder, så her er barren foreløbig sat i de kategorier.

Vinderne i de forskellige kategorier får deres præmier overrakt på søndag, selvfølgelig på forskellige tidspunkter, som bliver sendt ud på forhånd, oplyser Mette Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce