Annonce
Rundt om Viborg

Klejtrups områdefornyelse godkendt i byrådet

Områdefornyelsen blev præsenteret ved et velbesøgt borgermøde i Klejtrup i januar. Arkivfoto: Morten Pedersen.

Det store områdefornyelses-projekt for Klejtrup kan nu realiseres over de kommende år.

Klejtrup: Et samlet byråd godkendte onsdag den kommunale bevilling til områdefornyelsen af Klejtrup, som dermed står til en samlet bevilling på seks millioner kroner - fire fra kommunen og to fra staten.

Dermed er der nu givet grønt lys for det projekt, som blandt andet indeholder et fornyet torv ved brugsen med en sejldugsoverdækning og en "hverdagsscene".

Trafikalt kommer der chikaner og nye stiforbindelser, byen får en ny hundeskov og børnene en opgraderet og moderniseret legepark, ligesom pladsen ved den gamle købmand forskønnes og indrettes til ophold i sommermånederne.

Lokale Mette Nielsen, (S), glædede sig over, at Klejtrup som musikby med blandt andet en musikefterskole får en central scene i byen. Og hun tilføjede, at det er en stor dag i Klejtrup, når man får så stort et beløb til forskønnelse.

Michael Nøhr, (V), der også er fra Klejtrup, var også glad for projektet og roste teknisk udvalg for en fin proces, hvor borgerne har været inddraget - blandt andet ved et borgermøde i januar.

Og så beklagede han, at staten har planer om at skrotte puljen til områdefornyelse, fordi man mangler penge til en såkaldt "bandepakke".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce