Annonce
Viborg

Klumme: Den erotiske kvinde

Christina Tatarczuk, sexolog og parterapeut, www.happylife.dk.

Hun forkæler sig selv og gør sig lækker - for sin egen skyld. Hun ved, at nydelse er en livgivende kilde, hun altid kan drikke af.

Hun hviler i at være kvinde og bærer sin kvindekrop med stolthed. Hun smiler og stråler af livslyst. Hendes feminine væsen spreder sødme, selv uden parfume. Hun er langt fra perfekt, men hun er tilfreds med at være den kvinde, hun er. På trods af strækmærker og de bredere hofter, årene og fødslerne måske har budt hende, så elsker hun sin krop.

Hun bor i os alle
Den erotiske kvinde bor i os alle. Også i dig, kære kvinde. Hun er en del af dit feminine væsen, og hun er kilden til liv og til din lyst. Nogle gange er du bevidst om hende, og andre gange står hun i skyggen af andre ting i dit liv.

Hun er din mest dyrebare veninde. Og selv om du måske forsømmer hende engang imellem, eller selv om du måske aldrig har fået kontakt til hende, så er hun der altid og kan vækkes med en smule opmærksomhed.

Hun er der for din skyld, og din skyld alene. Du kan kalde hende frem når som helst, du har lyst. Lyst til nydelse, glæde og passion, for det er netop det, hun repræsenterer.

Det er helt op til dig, hvor tit du inviterer hende ind i dit liv. Det kan være i små bidder eller i hele dage, for det skal i høj grad være af lyst og ikke af pligt, du beslutter dig for hendes selskab.

Du bestemmer. Hun skal ikke være et stressende projekt, men en nærende proces for dig.

For sin egen skyld
Én af mine klienter, en ung og smuk kvinde, er i gang med at få kontakt til sin erotiske kvinde for at lade hende blomstre i fuldt flor.

Hun gør det udelukkende for sin egen skyld, for hun har besluttet sig for at gøre nydelse og glæde til det vigtigste i sit liv.

Derfor er hun i gang med at åbne sit hjerte og lade energien fra det flyde frit. Hun smiler bevidst, når hun går i gaderne og dyrker, ligeså meget som hun nyder, øjenkontakten med mænd, kvinder og børn.

Hun flirter med livet og med sig selv. Jeg står på sidelinien og ser, hvor meget hun vokser i sit værd som kvinde. Det er en smuk proces. Nærmest som at se en sommerfugl blive til.

Har du kontakt?
Den erotiske kvinde i dig... har du kontakt til hende? Vil du gerne have det?

Du kan starte med at definere, hvem hun er.

Sætter hun sig på hug for at klappe en hundehvalp? Stopper hun op og ser på små, glade nissehueklædte børnehavebørn? Køber hun hyacinter, fordi de dufter så fantastisk netop nu? Tager hun sig tid til at sidde på en café og nyde en kop varm kakao med flødeskum, eller går hun på biblioteket og finder bøger om emner, hun har lyst til at udvide sin horisont med? Bestiller hun tid til en massage og får klippet sit hår i en ny frisure, hun har lyst til at prøve?

Lækkert undertøj
Den erotiske kvinde tager den prikkede kjole på, fordi hun føler sig skøn og feminin i den. Hendes undertøj er lækkert, for hun smider det forvaskede ud.

Hun tænder levende lys i sin stue og omgiver sig med mennesker, hun holder af. Hun smiler til sig selv i spejlet om morgenen og tager på et arbejde, der giver hende energi og glæde.

Hun smører sig ind i creme, og hun hylder sin krop. Også seksuelt. Hun læser erotiske noveller eller dyrker sine fantasier. Hun opsøger selv den nydelse, glæde og de oplevelser, som hun ønsker i sit liv, for kun sådan mærker hun små bobler af lykke indeni.

Vi har alle længslen
Vi bærer alle en længsel efter at blomstre og folde os ud, som de unikke kvinder, vi alle sammen er.

I virkeligheden er det enkelt, og hvis du har lyst til at ære den erotiske kvinde i dig, så start med at beslutte dig for at lade hende få næring og bevidsthed. Bare engang i mellem.

Lad hende vokse sig stærk med tiden.

Du fortjener det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF jagter ny målmand: - Vi er sårbare på positionen

Viborg FF For abonnenter

Fredbergs første fase: Sådan har han præget Viborg FF

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];