Annonce
Mad og drikke

Knækbrød med pesto

Foto: Skovdalnordic.com

Hver sommer i uge 29 inviterer vi venner op i vores hus i Sverige. Vi laver hjemmelavede pizzaer og spiser salat til samt hummus og pesto. Sidste år havde jeg et par poser fra Valsemøllen med. Valsemøllen har lavet et produkt, hvor man bare hælder olie og vand i.

Jeg havde en pose liggende, og jeg kan jo lide at bruge mine rester, så jeg tænkte, om det ikke kunne lykkes at lave pestoknækbrød med dette produkt som afslutning på madskolen her i marts, hvor vi har bagt knækbrød. Og det kunne det.

Cirka 30 styk

2 dl letmælk

1 pose grøn pestomix fra Valsemøllen

5 dl hvedemel

1/2 tsk. hjortetakssalt

1 spsk. salt

3 spsk. olie

Bland alle tørre ingredienser sammen. Bland mel i og saml dejen.

Del dejen i to og rul den tyndt ud på lidt ekstra mel.

Skær dejen i lange stænger cirka 4 x 25 centimeter og løft dem forsigtigt over på bagepapir.

Bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i cirka 20 minutter.

Tip: Man kan også bruge persille, hvis man har haven fuld. Det er vigtigt, at det grønne er meget findelt. Ellers er det svært at skære knækbrødene ud.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce