Annonce
Viborg HK

Knebent nederlag til svagt spillende VHK'ere: Det var synd for tilskuerne

Viborg HK's 2. divisionskvinder tabte for anden gang i sæsonen en kamp i Aarhus. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg HK's 2. divisionskvinder indkasserede torsdag aften sæsonens andet nederlag, da de efter en tvivlsom præstation tabte med to til VRI Risskov fra Aarhus.
Annonce

Aarhus: Der er grus i maskineriet hos Viborg HK's 2. divisionskvinder, som torsdag aften rendte ind i et knebent nederlag ude mod VRI Risskov. De grønblusede var foran med to mål, da der manglede fire minutter, men alligevel blev sejren formøblet væk. Tekniske fejl, dårlige beslutninger, en udvisning og et straffekast i mod gjorde udslaget i de døende minutter. Kampen endte 25-23 til hjemmeholdet.

- Det var oppe i hovederne, at vi tabte den her kamp, slog VHK-træner Jan Eversby fast.

VHK startede ellers bedst, og kom hurtigt foran med fire. Det forspring indhentede VRI i en fart, og de kunne gå til pause med en føring på et enkelt mål.

- Vi gik helt i stå. Der var mange tekniske fejl, og i pausen blev jeg nødt til at skælde ud. Der var nogle der kom ind, som slet ikke var klar til at være på banen. Vi har ikke uanede resurser, som vi bare kan bringe i spil, så når man kommer ind, skal man altså være der, sagde Jan Eversby.

Sidst VHK var i Aarhus udspillede samme scenarie sig, da VHK tabte knebent til Skovbakken. Transporten til sådan en udekamp kan have en påvirkning på præstationen, men det er ingen undskyldning, mener Jan Eversby.

- Det er en hverdagskamp, folk har været på arbejde, og så skal de ud og køre i bil, og ind og præstere på en bane. Det er ingen undskyldning, fordi det er det samme på det andet hold. Der er bare nogle, der har for svært ved at håndtere det her.

Spillemæssigt har VHK haft svært ved at finde melodien i denne sæson, og det var da heller ikke på denne torsdag aften i Aarhus, at en succesformel blev stykket sammen.

- Vi spillede virkelig dårligt angrebsspil. Vi kunne slet ikke få det til at fungere. Hvis jeg vidste, hvorfor det gik galt, så havde jeg gjort noget ved det. Niveauet var lavt, og det er lige før, at jeg synes, at det var synd for tilskuerne, sagde Jan Eversby.

VHK står nu noteret for fire point i fire kampe, hvilket placerer dem på en aktuel sjetteplads i 2. division.

VRI, Risskov - Viborg HK 25-23 (12-11)

Håndbold, 2. division, kvinder

Målscorere, Viborg HK: Ikke oplyst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce